Erfaren konsult inom Datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 3 juni 2021
Stängs
den 11 juli 2021
Ref:
148065
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Region Syd dig som vill jobba som Seniorkonsult inom affärsområdet Hybrid Platforms, med kompetens inom traditionell datacenter med server, lagring, HCI samt backup lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget

I rollen som Seniorkonsult kommer du att vara inblandad i viktiga diskussioner hos våra kunder kring hur deras it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Där du kommer att arbeta med hela processen från förstudie och analys till design, installation och drift av Datacenteroch Hybrida lösningar. Det är meriterande om du även har arbetat med någon av följande publika moln leverantörer; AWS, Azure samt Google Cloud Platform. Det krävs att du ska vara väl insatt i framtida teknologier och ha en förmåga att avgöra huruvida dessa passar in i kundens nuvarande och kommande miljö. Du kommer att arbeta nära våra säljare, kundteam, konsulter och kundens olika itansvariga. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team där lagarbetet är nyckelordet. Med en ledare som har många års erfarenhet av it-branschen och som ledare. Hon beskrivs som lugn, trygg och varm som person, samt tydlig där hon ger alla rätt förutsättningar till utveckling och att lyckas i sin roll. Vi har en bred teknisk repertoar och du kommer att få jobba i projekt tillsammans med några av branschens vassaste experter som delar med sig av sin best practice genom mentorskap

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har lång erfarenhet av liknande roll och du är resultatinriktad, strukturerad och drivande. En person som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Att samarbeta med andra har du lätt för, du är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar väl med kollegor och kunder. Kreativitet är en egenskap som du besitter och använder genom att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, men vågar även utmana och ifrågasätter traditionella angreppssätt. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap, och är gärna en kunskapsresurs för andra.

För att lyckas i tjänsten som Seniorkonsult bör du ha följande kunskaper:

• Virtualisering, VMware
• HCI lösningar, Nutanix, Dell/EMC vXrail, HPE Simplivity med flera
• SAN teknologi
• Lagring, HPE 3 Par, HPE Nimble, IBM
• Server • Backup lösningar, Veeam med flera
• Molnbaserade servrar och infrastruktur
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande är kunskaper inom ett eller flera områden nedan:

• AWS
• Azure
• Google Cloud Platform

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Gussing, Konsultchef, via Ulrika.Gussing@atea.se Alternativt, Rebecka Sandqvist, Rekryterare, via rebecka.sandqvist@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan! Atea vill samla IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb