Informationssäkerhetsspecialist

Rekryterare
Atea
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 1 augusti 2021
Ref:
148069
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid".

På Atea i Sundsvall arbetar ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrik mår vi som bäst!

Din roll i laget

Som informationssäkerhetskonsult kommer du att hjälpa våra kunder med tjänster som implementering av ledningssystem för informationssäkerhet, workshops med informationsklassificering och riskanalys, dataskyddsförvaltning, utbildningar med mera. Du kommer att arbeta självständigt eller i team beroende på kundens behov och omfattning av uppdrag. Du kommer också att delta i en hel del säljaktiviteter och kundevent.

"Atea levererar hela kedjan från klienter och servrar till projektledning och förändringsledning. Respektive del omfattar behov av ett antal tjänster vilket gör att du får en god förståelse för hela kedjan genom givande dialoger med dina kollegor. Atea fokuserar verkligen på att vi tillsammans ska lyckas, det är Laget före jaget som gäller- Sebastian Westling, Leveransansvarig projektledare, Sundsvall.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och ha roligt. Vi seratt du är en person som tar ansvar för dina uppdrag, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dig själv vidare. Du är affärsmässig med god förståelse för ekonomin i en konsultorganisation.

Vårt erbjudande till dig

Intressanta uppdrag med kunder inom både offentlig och privat sektor. Informationssäkerhetsområdet och efterfrågan på LIS, GDPR och tjänster inom säkerhetsskydd är under stark uppgång och möjligheterna till att påverka utvecklingen är stor.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper:
  • Praktisk arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhetsområdet
  • Informationssäkerhetscertifieringar (t.ex. CISSP/CISM/CRMP/ISO 27001 Lead audit, Lead implementer)
  • Erfarenhet av implementering av ledningssystem för informationssäkerhet


Kontakta oss

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig tillKristina Löfbom-Englund, Konsultchef, via kristina.lofbom-englund@atea.sealternativt telefonnummer 072-235 6160 Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb