Ledigt jobb som applikationsingenjör hos Experis

Plats
Jönköping
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
b29ea191-ab4e-4ded-9480-6fa7012603bd
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Något som utmärker oss på Experis är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Arbetsbeskrivning
Arbetet går till stor del ut på att driva utvecklingsarbete för olika användningsområden och kundkrav, styra och övervaka utvecklingsprocessen och vara drivande vid framtagandet av tekniska lösningar. Du kommer även att omsätta kunders behov till tekniska krav och produktarkitektur.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utvecklingsarbete och programmering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Mer information ges vid intervjutillfället.

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Persson via e-post: sandra.persson@se.experis.com. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte på att skicka ansökan om du är intresserad.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis
Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se