Fullstack-utvecklare

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 6 juli 2021
Ref:
90b3666f-97f9-494d-84ff-43bd834f745e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Fullstack utvecklare hos en av våra kunder i Malmö. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom konsultbranschen är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Fullstack utvecklare?

Som Fullstack utvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med systemutveckling, kvalitetssäkring och programmering. Mer specifikt kommer du att arbeta både i front- och backendmiljö, delta i projektarbeten och arbeta både med vidareutveckling av redan befintliga system och nyutveckling. Tjänsten är på heltid.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling, kvalitetssäkring och programmering och Java, Python, JavaScript, C#/.NET, Swift, SQL och GIT. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av agilt arbete, systemutveckling och att arbeta i testmiljöer.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb