Seniora nätverkstekniker till Experis!

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
b97307ce-a15e-4dd2-9498-40d3dad1e520
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker just nu dig som vill jobba som nätverkstekniker hos oss. Har du erfarenhet som nätverkstekniker inom både drift och utveckling? Bli en del av oss på Experis - ta chansen och ansök idag!

Hur ser arbetet ut?

I rollen som nätverkstekniker kommer du arbeta för att säkerställa krav på funktion och säkerhet. Rollen är därmed bred inom både drift, utveckling och uppgraderingar beroende på hur behovet ser ut. Du kommer även att få agera supporterande kring nätverksmiljöer avseende system för managering, övervakning, skriptning och automatisering av deployment av switchar.

Mer information om rollen ges vid en intervju.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är självständig och kommunikativ samt att du har lätt för att komma in i komplexa nätverksmiljöer och föreslå förbättringar där du ser att det behövs. Utöver detta ser vi även att du har...
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Vana av att arbeta i komplexa nätverksmiljöer med VLAN, routing och brandväggar,
  • Mycket kunskap inom nätverkssäkerhet
  • Det är meriterande om du även har erfarenhet från andra produkter utöver Cisco

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila vår kandidatspecialist, Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb