Talar du tyska och vill jobba med IT-support?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
6514b462-1c5e-483e-831a-33474e97df02
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av support eller kundservice över telefon? Har du ett intresse för IT och fokus på god service? Behärskar du dessutom tyska språket? Sök dig i så fall till oss!

Hur ser arbetet ut?

Experis IT söker nu en kandidat för rollen som tysktalande IT supporttekniker! Är du i startgroparna av din karriär inom IT och vill bredda dina kunskaper är detta en perfekt språngbräda in i IT-branschen.

Vem är du?

För att du ska känna dig bekväm i din nya roll inleds anställningen med en introduktion där du får upplärning. Detta är alltså en tjänst för dig som vill arbeta i ett härligt team med, är grym på kundservice och vill bredda dina kunskaper inom IT. Vi ser även att du..
  • Kan tala och förstå tyska obehindrat
  • Har erfarenhet av kundservice över telefon, alternativt av IT-support (alltså erfarenhet av servicefunktion eller supportfunktion)
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas inom detta område

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om oss eller rollen, är du välkommen att höra av dig till Lovisa som är vår kandidatspecialist i Göteborg på: lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb