Operativ IT tekniker till Kärcher i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 27 juni 2021
Ref:
2446E34A-41FE-4690-BFB2-91591529B5B0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kunskap inom IT och vill jobba med support, drift och implementering av nya lösningar?

Kärcher söker en operativ IT tekniker som vill jobba i en bred roll med stor möjlighet att påverka sin egen utveckling. IT miljön på Kärcher är under förändring och du kommer vara med och implementera nya lösningar och bygga upp samarbetet med den centrala IT organisationen i Tyskland.

Lokalt i Göteborg jobbar du tillsammans med IT ansvarig och ni kommer tillsammans fördela arbetsuppgifterna mellan er. Du stöttar också den Nordiska organisationen med support och tekniska lösningar.

Du jobbar mot en sälj- och marknadsorganisation som säljer rengöringsutrustning för såväl privat som professionellt bruk.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer får jobba med ett varumärke som förknippas med topprestanda, innovation och kvalitet. Här ser du till att rätt IT lösningar finns på plats, att driften fungerar och att medarbetarna får den support de behöver för att deras arbete ska fungera. Du kommer få jobba med en erfaren IT ansvarig som gärna lär ut sina kunskaper för att du på sikt ska får mer ansvar om du vill.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett familjeägt företag där du får ett hållbart livspussel, flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Du kommer tillsammans med IT ansvarig ta en roll i drift och support av interna system.
  • Kärcher befinner sig i en förändringsresa där implementering av bland annat Google Workplace (tidigare G-Suite) ska ske, här får du med hjälp av den centrala IT-organisationen i Tyskland införa det i den nordiska organisationen.
  • Användarsupport där du hjälper till med installation, telefoni, felsökning m.m.
  • Säkerställa att IT miljön fungerar i samarbete med moderbolaget i Tyskland.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör kontoret i Göteborg med 85 kollegor som du stöttar on-site. Du kommer ha många kontaktytor nationellt och internationellt.

VEM ÄR DU?

För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi du har erfarenhet av IT-support On-Site. Vi tror också du kan enklare programmering och har grundläggande kunskaper i nätverk. I rollen ingår också att ha förståelse för IT-säkerhet och hur företag jobbar med det.

Det är bra om du har jobbat med följande system:
  • Azure
  • AD
  • Google Workplace (tidigare G-suit)
  • Windows
  • Office 356

Du kommer främst jobba i PC men har du viss kunskap om MAC är det positivt.För att vara aktuell för denna roll måste du behärska engelska och svenska både skriftligt och muntligt då koncernspråket är engelska och du kommunicerar på svenska med dina nordiska kollegor.

Som person är du bra på att kommunicera både med användare av systemen men också med ledningsgrupp och IT-organisationen i Tyskland. Eftersom tjänsten är bred där du förväntas hjälpa till "högt och lågt" är det bra att du är flexibel, strukturerad och levererar lösningar så du kommer vidare i dina arbetsuppgifter.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb