CGI

Systemutvecklare Azure, Åre/Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 5 december 2021
Stängs
den 3 februari 2022
Ref:
J0321-2871
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI i Åre/Östersund är specialister på helhetsåtaganden och har fått ett stort förtroende att leverera IT-lösningar till våra kunder på distans med ett agilt arbetssätt. Under de senaste åren har synen på arbete och livskvalitet förändrats. När allt fler ser möjligheten att både bo och arbeta nära Jämtlands sagolika natur tar vi chansen att göra verklighet av en annan dröm - att även bygga upp ett systerkontor i Åre.

Vi vill fortsätta växa båda våra kontor och nu söker vi dig som är systemutvecklare med erfarenhet av Microsoft Azure. Placeringsort för tjänsten kommer vara i Östersund eller Åre.

Dina framtida arbetsuppgifter

• Bygga tekniska lösningar i molnet på Azures plattform
• Modern system- och mjukvaruutveckling, från idé till kvalitetssäkrad lösning
• Kreativitet, problemlösning och innovation
• Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad
• Att ge och ta hjälp

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och har kunskap inom Azure-plattformen samt har ett allmänt starkt intresse för best practices och säkerhet inom cloudlösningar. I grunden har du troligen också en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande.

För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom flertalet av nedanstående områden:
• Bygga dataintensiva webbapplikationer i Azure
• Tekniska kunskaper för att arbeta med API-lösningar, IPAAS (ex. Azure Logic Apps, Azure Function), MQ (ex. Azure Service bus), API Gateway (Azure API Management) SQL, JSON och XML eller motsvarande.
• .NET/.NET Core
• Bygga och designa REST-API:er
• PowerShell och automatisering
• Kunskap inom DevOps, CI/CD och ARM-templates

Det är även meriterande om du har jobbat med lösningar inom Azure AD, OAuth och Open ID Connect.

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Våra kontor ligger i centrala Östersund och i Åre.

CGI i Åre/Östersunds arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation och ser att de bästa resultaten uppstår i det vi skapar tillsammans. Du kommer att erbjudas ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till pontus.hellgren@cgi.com eller maria.olsson@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Placeringsort: Åre eller Östersund

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb