CGI

Data Scientist

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 8 juni 2021
Stängs
den 7 augusti 2021
Ref:
J0621-0594
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du kreativ, kommunikativ och älskar data? Triggas du av avancerad analys, stora komplexa datamängder och av att lösa faktiska affärsbehov?
I så fall är det dig vi söker till vårt team i Karlstad!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och hela Sveriges mest spännande kunder. Du kommer att, genom att bygga avancerade analysmodeller och algoritmer, bidrar med insikter och beslutsunderlag som skapar riktiga resultat och ökad affärsnytta. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder inom ditt område.

Du kommer även få chansen att arbeta med kollegor som är duktiga inom området för Data Engineering och Data Science men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. CGI har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, positiv med talang för både kvantitativ och kvalitativ analys.
Vi ser att du har en MSc eller PhD i datavetenskap, matematik, tillämpad statistik, tekniskfysik eller relevant ingenjörsutbildning. Du har ett brinnande intresse för informationsbehandling, statistik, datadriven analys och har ett öga för kundens affär. Utöver dina tekniska och matematiska färdigheter är du en duktig kommunikatör som kan omsätta analyser till insikter och beslutsunderlag som bidrar till din kunds utveckling.

Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
• Du har arbetat ca 3 år som Data Scientist
• Är en driven och entusiastisk problemlösare med tydlig affärsfokus.
• Trivs i att arbeta med avancerade analyser av komplexa datakällor för att ta skapa affärsnytta för dina kunder.
• Innehar anpassningsförmåga och lyhördhet gentemot kundens behov.
• Är kunnig inom analys, hypotesdriven analys, signifikans, felträdsanalys och andra användbara metoder.
• Besitter kunskap och erfarenhet inom AI, Machine Learning och IoT.
• Har goda kunskaper inom ett eller flera av: Python, R eller SQL
• Har arbetat med en eller flera plattformar och tillhörande verktyg: Azure, GCP, AWS
• Tycker att det är spännande att verka i en öppen miljö och vara med och forma och utveckla vårt erbjudande för att hjälpa våra kunder att utvecklas.

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, kontakta gärna magnus.ericsson@cgi.com , 0733-983245.

Ansök till tjänsten senast 2021-08-15. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.