Arkitekt/Projektledare hos Toyota i Sundbyberg

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2021
Stängs
den 21 juli 2021
Ref:
a110d814-38a1-4e51-8b7d-8126de2bcb37
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en stabil person som brinner för IT och utveckling? Drivs du dessutom av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få ta eget ansvar? Då har vi på Experis ett uppdrag som skulle kunna vara perfekt! Vi söker nu en projektledare till vår kund Toyota, världens största fordonskoncern. Sök jobbet redan idag. Välkommen med din ansökan!

Ort: Sundbyberg, Stockholm
Start: Omgående

Uppdragslängd: 12 mån
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Toyota är ett internationellt, världsledande och innovativt företag med kontor i Rissne i Sundbyberg. Toyota ledord är förtroende, dialog och mångfald. Den svenska IT-avdelningen står inför en förändring som gör att de kommer ta ett spännande helhetsgrepp samt implementera flera olika system under de närmaste åren.

IT-teamet som du kommer att tillhöra består idag av 6 personer. I rollen som Projektledare/Arkitekt kommer du att arbeta med att stötta IT och verksamhet i de många implementationsprojekt som går. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kartlägga och skapa en förståelse för hur processerna kopplas ihop.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning av IT-projekt och har en utbildningsbakgrund inom relevant område. Du behöver vara bekväm i integrationsdiskussioner och ha god förståelse av arkitekturen kring den och kunna föra dialog på rätt nivå i skikten mellan teknik och affär. Arbetet kräver även goda färdigheter inom dokumentation Toyota arbetar bland annat med BizTalk, Outsystems och Azure och vi ser gärna att du har kompetens inom dessa system. I övrigt är det meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen och känner dig hemma i verksamhetsområdet. Toyota tillämpar agil metodik i sina utvecklingsprojekt varför det är meriterande om du har erfarenhet att jobba inom denna diciplin

Vi söker dig som är självgående och prestigelös och vågar fråga när du stöter på problem. Vidare är du social och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på sandra.lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb