Cyber Security Specialist i Västerås

Plats
Västerås
Annonserat
den 8 juni 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
fc3ecc6d-2cc4-4d2d-a1da-c5d5f797db2d
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Experis söker just nu en specialist inom cybersäkerhet till jobb hos vår uppdragsgivare i data, IT och telekommunikation. I rollen kommer du att arbeta med infrastruktur, optimering, CS lösningar och cyber security tillsammans med engagerade kollegor. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Västerås
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Vi har behov av en specialist inom cybersäkerhet (CS) som är bekant med CS-standarder. Rollen innebär att stödja med teknisk kunskap och hjälpa oss att utveckla en CS-lösning som uppfyller CS-standarder som krävs i verksamheten. Förstå vad som krävs för att utveckla för att uppfylla ett kundkrav eller övertyga kunden om att en annan CS-lösning är bättre. Det är viktigt att förstå IT-system och deras CS-lösningar idag och innebörden för produkter på lägre nivå att ha en Cyber ​​Security-kompatibel lösning som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Enstaka resor kan behövas på hösten om Covid-19-sitatuationen tillåter resor och möten inte kan äga rum i Teams.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med infrastruktur, optimering, CS lösningar och cyber security. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som IT-konsult och övervakning.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb