CGI

BI Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 juni 2021
Stängs
den 21 juli 2021
Ref:
J1120-1633
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara en del av ett av världens vassaste team inom advanced analytics?
Just nu söker vi flera personer med erfarenhet inom data warehousing och datavisualisering. Analytics-teamet på CGI befinner sig just nu i en stor expansions där vi strävar efter att jobba med den senaste tekniken och de mest utmanande uppdragen. Vårt mål är att accelerera vår position som ledande inom området och vi vill bli fler!

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjlighet till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vi tror att vår bredd av experter skapar en optimal miljö att växa och utvecklas i; både som team och individer.
Känner du att det kan vara något för dig så vill vi att just Du söker!

Dina framtida arbetsuppgifter
Vi erbjuder leveranser inom flera intressanta branscher där kunskapsutbyte ses som en naturlig och viktig del. På CGI strävar vi efter att skapa framgångsrika team som har roligt på jobbet och hjälper varandra att utvecklas. CGI är Sveriges ledande IT-företag och ett av världens största. Detta ger fantastiska karriärmöjligheter och möjlighet till spännande uppdrag.

Som konsult i Analytics-teamet har du möjlighet att jobba med allt ifrån traditionell data warehouse-utveckling, både on-prem och cloudmiljö, till mer avancerad analys och arkitekturfrågor.

I rollen som senior konsult kommer du att ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet. Du gillar att jobba kundorienterat i en rådgivande roll mot våra kunder.
Du kommer att trivas hos oss om du har hög social förmåga och är en riktig lagspelare. Du bör vara initiativtagande, lyhörd och trivas med ett högt tempo. Förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är förstås också viktigt i vår grupp. Såklart är du noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera på topp.

Är du den vi söker?
Din profil:
• Minst 5 års erfarenhet av området
• Microsoft BI-stack
• Relevant högskoleutbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
• Power BI
• Snowflake
• Intresse för arkitekturfrågor, både on-prem och i molnet
• REST-API utveckling
• Informatica

Mer om tjänsten:
CGI har stort kompetenskapital på hela den nordiska marknaden med allt ifrån spännande nyutvecklingsprojekt inom data warehousing i cloudmiljöer till avancerade tillämpningar inom business intelligence, IoT och machine learning. Hos oss får du möjlighet till lärande i en av de starkaste advanced analyticsavdelningarna i Europa. För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm

Vill du jobba tillsammans med oss?
Kul, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sofia Lindquist, sofia.lindquist@cgi.com.

Gå gärna in på: https://www.cgi.com/sverige/sv/karriar/bi-analytics-stockholm för att se mer om vilka som jobbar på Analytics och lite om vad vi gör❤

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb