CGI

Appklikationskonsult Dynamics 365 Finance

Rekryterare
CGI
Plats
Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 5 december 2021
Stängs
den 14 januari 2022
Ref:
J0621-0307
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ha möjligheten att arbeta i internationella såväl som lokala Dynamics-projekt i absoluta framkant? Brinner du dessutom för att skapa affärsvärde och effektivisera kunders processer? Just nu har du chansen att göra just detta hos oss på CGI då vi just nu utökar vårt Finans-team! Ta chansen och bli en del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Som applikationskonsult på CGI kommer du hjälpa våra kunder att identifiera, synliggöra och effektivisera sina finansiella affärsprocesser med hjälp av Dynamics 365 FO. Du kommer arbeta i stora team-baserade projekt där vi levererar hela team från CGI för att hjälpa kunden från start till mål. Här kommer du ha en rådgivande och konsultativ roll genom hela processen från workshop, kravinsamling, konfigurering, testning och go live.
I dagsläget är vi ett gediget gäng Dynamics-konsulter på flertalet orter runtom i landet vilket genererar en enorm slagkraft på marknaden. Inte bara har du möjlighet att arbeta i storskaliga projekt där vi levererar hela CGI-team, du har goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling såväl som kunskapsdelning mellan varandra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Arbetat minst 2 års med Microsoft Dynamics (D365 FO/AX)
• Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse för finansiella processer inom exempelvis redovisning

Det är meriterande om du har:
• Arbetat som konsult tidigare
• Goda kunskaper inom affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom produktion.
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft (PowerApps, PowerBI, LogicApps etc)
• Arbetat med andra ERP-system

Då vi har flertalet kunder och implementationsprojekt utomlands så ser vi positivt på om du är öppen till att resa i tjänst. Under dessa tider undviker vi dock denna typen av resor i tjänst.

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb