CGI

Senior Affärsutvecklare, Gävle/Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 8 augusti 2021
Stängs
den 16 augusti 2021
Ref:
J0621-0576
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara affärer och lösningar med oss i Gävle och Dalarna? Vi söker nu en senior affärsutvecklare!

Till den här rollen söker vi dig som har vana av att arbeta med kunder på strategisk nivå och ser det som en självklarhet att hållbara relationer och affärer är vägen till framgång. Du har god vana av att möta kunder på strategisk nivå och omvandla kundernas utmaningar/möjligheter till proaktiva och effektiva lösningar med innovation och digitalisering som självklara komponenter.

Våra kunder finns i huvudsak inom den publika - och industrisektorn, samt inom den skogliga sektorn. Hos flera av våra kunder pågår många stora satsningar med digitalisering och hållbarhet i fokus och där innovation är en viktig faktor för att lyckas.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ny teknik och omvärldskrav kräver ständig förändring och utveckling vilket ställer stora krav på oss som leverantör då vårt primära mål är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika på sin förändringsresa. Ditt ansvar kommer att omfatta arbete med strategisk affärsutveckling och sälj på ett antal av våra större kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med strategisk affärsutveckling och försäljning av helhetslösningar inom IT. Du har god vana av att analysera affärs- och verksamhetsutmaningar samt vana av att föra dialoger på så väl operativ som strategisknivå med IT och verksamhetsledningar. Att bygga hållbara relationer så väl internt som externt är en självklarhet för dig.

Du har ett naturligt intresse för omvärldspaning/trender med ett gott kontaktnät.
Som person ser vi det som viktigt att du är en driven förändringsledare som har ett starkt eget driv och goda samarbetsförmåga

Vi söker dig som är en "Change Maker", du som har modet att driva innovations- och digitaliseringsvägar där ingen annan tidigare gått. Alltid med ett mål i sikte, att hjälpa våra kunder bli än mer framgångsrika.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Borlänge eller i Gävle, men vi ser att det är viktigt att du är beredd att resa för att möta våra kunder där de finns och verkar när så krävs.

För denna roll behöver du kunna svenska och engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag: 2021-08-15. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina frågor till sofia.lindholm@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.