Specialistsäljare Finans

Rekryterare
Atea
Plats
Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Malmö
Annonserat
den 7 juni 2021
Stängs
den 29 juni 2021
Ref:
148072
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du framåt och driven med en vilja att hjälpa kunder inom både offentlig och privat sektor med finansiering? Är du affärsmässig och strukturerad i ditt arbetssätt? Då skulle det här kunna vara rätt tjänst för dig! Just nu söker vi på Atea Finance dig som vill jobba som specialistsäljare för våra kunder inom både offentlig och privat sektor i region Syd (Skåne). Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat gäng seniora specialister utspridda över hela Sverige. Det är en stöttande och supportande grupp som kännetecknas av prestigelöshet och högt i tak. Du kommer stötta våra kunder med finansiella lösningar i deras affärer med Atea. Det är ett stort spektra av komplexitet på affärer som inkluderar allt från betalningslösningar till livscykelhantering och asset management.

I rollen kommer att samarbeta med andra säljare på Atea för att lyckas med affärerna. Du kommer att vara aktiv i att identifiera affärsmöjligheter, arbeta med införsäljning och helhetspaketering men även ha ett strategisk arbete med olika stakeholders från Atea. Till din hjälp har du ett brett utbud av samarbetspartners inom bank/finans. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Då rollen innebär mycket kontakt och samarbete internt på Atea, med kund och samarbetspartner passar den dig som är utåtriktad och tycker om att skapa och bygga relationer. Vi ser att du är driven, engagerad och ihärdig, där du själv tar ansvar för att söka upp affärsmöjligheter. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad samt organiserar och prioriterar aktiviteter självständigt. Du är affärsmässig med en högaffärsetik, professionellt bemötande och kan föra dialog med beslutfattare.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare finans behöver du:
• Goda kunskaper i Office-paketet, gärna erfarenhet av CRM
• Erfarenhet av upphandlingsarbete och LOU är meriterande
• Erfarenhet från bank/finans eller hyra/leasing är meriterande
• Gymnasieexamen, gärna akademiska studier inom ekonomi eller juridik
• Vara flytande i svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Anders Svensson, försäljningschef, via anders.svensson@atea.se alternativt telefonnummer 08- 477 47 00. För mig är det viktigt att vara närvarande och coachande som chef, jag brinner för att se människor utvecklas och växa med ansvar. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb