CGI

Cloud Productivity Consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 augusti 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0621-0155
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du jobba med Microsofts molntjänster eller med säkerhetsrelaterade projekt till vår gruppering Digital Workplace Support? Vi söker nu fler konsulter till våra spännande projekt och kunder.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Kombinationen av vår globala och lokala närvaro ger både nöjda kunder men öppnar också upp för fler möjliga utvecklingsvägar för dig som anställd!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du jobba med kompetenta medarbetare och delta i stora projekt med några av de största kunderna i Sverige. Ofta består projekten av ett helt team som jobbar tillsammans och stöttar varandra.

Har du kompetens inom något eller flera av nedanstående områden så tveka inte att höra av dig till oss eller skicka in din ansökan.
• Azure AD
• Intune/Endpoint Manager
• Autopilot
• Office 365/M365
• Zero-trust
• Conditional/role based access
• AIP och DLP i Microsoft moln

Vi ser helst att du är svensk medborgare och kan prata flytande svenska och engelska då fler av våra kunder har det som krav.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det något du undrar över, skicka gärna din fråga till Mathias Andersson (math.andersson@cgi.com).

Ansök till tjänsten senast 2021.08.31 men vi anställer löpande så tveka inte att höra av dig direkt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb