Experis söker IT-tekniker till Örebro!

Plats
Örebro
Annonserat
den 10 juni 2021
Stängs
den 2 juli 2021
Ref:
ec2e153f-8e82-4911-aae5-2b827f635e9f
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du intresserad av IT och tycker om att hjälpa andra människor? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu IT-tekniker som vill arbeta hos vår kund i Örebro. Kunden är ett internationellt företag inom data och IT. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Örebro
Start: 12/7-2021
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med uppsättning av teknikkomponenter hos en av våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa kunder med nyinstallationer och uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Du kommer att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom data, IT och telekommunikation. Arbetstiden är primärt fördelad kvällstid och på detta uppdrag arbetar du måndag-torsdag.

Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har arbetat i en liknande roll tidigare. Som person är du praktiskt lagd och är mycket bekväm med att hantera olika typer av verktyg för uppsättning vid tak/vägg. Du har erfarenhet av tekniskt arbete och har inga problem med att arbeta i team. Du behärskar det engelska språket väl i både tal och skrift.

Det är i övrigt meriterande om du har en relevant universitetsexamen och har vilja att utvecklas inom teknikområdet. Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan!

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på sandra.lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb