Experis söker projektledare till Partnersense!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 juni 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
aba4f5a7-19f3-48ef-a3b0-ec45ba85a327
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en driven person som brinner för att leda intressanta projekt mot stora företag? Vill du arbeta med ett tight team av engagerade systemspecialister? Då har vi på Experis ett uppdrag som skulle kunna vara perfekt! Vi söker nu en projektledare till vår kund Partnersense, ett gäng med e-commerce stjärnor. Sök jobbet redan idag. Välkommen med din ansökan!

Ort: Sundbyberg, Stockholm
Start: Omgående

Uppdragslängd: 6 mån, med möjlighet till anställning
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Partnersense är ett nystartat företag som tar fram e-commerce lösningar för företag. Det är ett litet gäng som arbetar med flera underkonsulter och samarbetspartner, som nu letar efter någon att vara spindeln i deras nät. De arbetar med stora kunder som till exempel Volvo och Ica med flera projekt i luften åt gången.

Teamet du kommer att jobba med är ett gäng av systemutvecklare med många års erfarenhet i branschen. I din roll som Projektledare kommer det vara din uppgift att leda dem, samt alla deras samarbetspartners, i flertalet intressanta projekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kartlägga och skapa en förståelse för hur processerna kopplas ihop

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, men som främst har goda kommunikationsförmågor. Teamet du jobbar med kommer att stå för den tekniska kunskapen och söker därmed främst dig som har kan sköta den kringliggande processen. Att du är vältalig, driven, och självgående är därmed viktigare än att du har tung teknisk bakgrund. Partnersense arbetar med flera projekt gentemot stora företag, så det är viktigt att du har god förmåga att sätta dig in i olika processer.

Då du snabbt kommer behöva sätta dig in Partnersense processer så söker vi dig som har minst 2 års erfarenhet av projektledning och gärna har några avklarade projekt sedan innan.

Vi söker dig som är självgående och prestigelös och vågar fråga när du stöter på problem. Vidare är du social och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Du är en person som ser fram emot att komma in i ett team fullt av energi med stora ambitioner och framtidsutsikter.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Kim Synnerborn på Kim.Synnerborn@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb