CGI

Projektledare, Product & Development

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 11 juni 2021
Stängs
den 23 juni 2021
Ref:
J0621-0936
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, regioner och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Vi söker nu dig i Malmö som vill bli en del av vårt Product & Development-team, med uppdrag att leda och samordna utvecklingsprojekt hos våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Våra implementationsprojekt pågår ofta över en längre tid, har en hög grad av komplexitet och innehåller allt oftare både stora, och för kunden viktiga, nyutvecklingsaktiviteter och integrationer. Det gör att det blir allt viktigare att ha starka utvecklingsprojektledare för att leda och samordna dessa aktiviteter både internt och gentemot kund.

Våra implementationsprojekt är kritiska för våra kunders verksamhet och ett införande av ett nytt HR-system innebär en förändringsprocess som ställer stora krav på kunderna och deras verksamhet. Det är därför viktigt att vi som leverantör agerar med lugn, trygghet och med en hög grad av professionalitet.

I den här rollen kommer du att ansvara för att internt planera, leda och samordna olika utvecklingsleveranser inom/till våra implementationsprojekt hos våra kunder. Det innebär att du blir en viktig intern länk mellan Utveckling och Kundprojekt och även en extern länk mellan Utveckling och Kund när det gäller större Utvecklingsprojekt. Du kommer att tillhöra vårt Produktteam och jobba tillsammans våra produktägare, verksamhetsexperter och utvecklingsteam likväl som våra konsulter och projektledare.

Välkommen att bli vår Spindel i Nätet!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig, en erfaren och driven IT-projektledare som brinner för agil mjukvaruutveckling och projektledning. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du ställs inför i denna roll behöver du ha ett systematiskt arbetssätt och god kommunikationsförmåga - detta är A och O för att vinna förtroende både internt och hos kund, och därmed lyckas med att leverera framgångsrika projekt.

Utöver detta önskar vi att du har ca 5 års erfarenhet av:

• IT-projektledning
• Mjukvaruutveckling

Eftersom många av våra projekt kräver säkerhetsprövning är svenskt medborgarskap ett krav liksom att du talar och skriver mycket god svenska.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Kristina Nordström, Development Manager, kristina.nordstrom@cgi.com, 0708-513618. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb