CGI

Senior informationsarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 10 augusti 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0421-2457
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla och stärka Göteborgsregionens företag och organisationer. Vi rekryterar nu kompetens kring branscherna tillverkande industri, fordonsindustrin, offentlig sektor, handel och energibranschen i Göteborg.

Den röda tråden i det vi söker är branschkunskap och en vilja att skapa förändring som faktiskt gör skillnad på riktigt. Relevant branscherfarenhet och en stark önskan att göra skillnad är avgörande för att trivas och lyckas hos oss. Vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och med att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Dina arbetsuppgifter
Som senior informationsarkitekt på CGI Business Consulting kommer du vara en viktig del av våra fortsatta framgångar, där dina roller och uppdrag kommer utvecklas i takt med att vi tillsammans går framåt. Din roll kommer utformas individuellt utifrån din förmåga och kompetens med bas i CGI:s konsultmodell. För att lyckas hos oss behöver du ha en stor portion driv och en vilja att bidra till vår gemensamma utveckling samtidigt som du självständigt och professionellt driver kunduppdrag.

Dina kommande konsultroller är centrerade kring att driva digitalisering framåt från idé till resultat för våra kunder. Det kan omfatta allt från dataanalys och informationsstrategi till utformning av verksamhetsarkitektur och val av systemlösningar. Det kan också handla om roller kopplade till att driva digitaliseringen genom t.ex. kravhantering, dokumentation och kvalitet. Rollerna som blir aktuella för just dig beror på till stor del på din profil, dina intresseområden och dina egna ambitioner framåt.

Du drivs av att skapa förändring och vill bidra till att göra detta såväl hos kunderna som inom CGI och du har en förmåga att få saker att hända, att snabbt kunna skapa en överblick över komplexa strukturer och på ett enkelt sätt kunna dokumentera och visualisera lösningar samt att bidra med din kunskap. Du är inte rädd för att sticka ut hakan och du är nyfiken och drivande både gentemot kunder och kollegor. Det är viktigt att du är van vid att arbeta med personer på alla nivåer i komplexa organisationer samt att du är bekväm med att ta fullt ansvar för informationsarkitekturen i kritiska projekt och leveranser.

Vi söker dig som har:
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att driva digitalisering och verksamhetsutveckling som informationsarkitekt, EA, verksamhetsarkitekt, data management-strateg, MDM-specialist eller liknande
- Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
- Förmåga att kommunicera obehindrat i professionella sammanhang, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
- Viljan och förmågan att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag
- Det är meriterande om du har branscherfarenhet från tillverkande industri, fordonsindustrin, offentlig sektor, handel eller energibranschen. En bakgrund som senior konsult är meriterande.

Om oss
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön, förmåner och balans mellan fritid och jobb. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Mer information om våra förmåner:
- Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
- Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
- Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
- Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
- Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
- Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI

Vill du lära känna några från ditt framtida team? Gå in på länken nedan:
https://www.cgi.com/se/sv/karriar/cgi-goteborg-business-consulting

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb