Teknikintresserad och söker kvällsjobb?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 juni 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
c21d3880-2422-4c94-8815-0b75cab6c392
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du intresserad av IT och tycker om att hjälpa andra människor? Har du också körkort? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu en junior IT-tekniker som vill arbeta kvällstid. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Start: Vecka 28

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med uppsättning av teknikkomponenter i butiker. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa kunder med nyinstallationer och uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Arbetstiden är primärt fördelad kvällstid under måndagar-torsdagar.

Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har arbetat i en liknande roll tidigare. Som person är du en lagspelare samt är praktiskt lagd och är mycket bekväm med att hantera olika typer av verktyg för uppsättning vid tak/vägg. Du har erfarenhet av tekniskt arbete och har inga problem med att arbeta i team. Vi ser även att du:
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det används på plats
  • Har körkort
  • Har mycket god datorvana
  • Har gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande
  • Meriterande är om du har erfarenhet av nätverk och montering av switchar och routrar

Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan!

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål. På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb