Konsult Microsoft 365 till Atea Sundsvall

Rekryterare
Atea
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 10 juni 2021
Stängs
den 2 september 2021
Ref:
148079
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi på Atea i Sundsvall söker dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsoft 365 och Exchange. Vi ser en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa Microsoft-stjärna som vill vara med i vårt härliga gäng. Du kommer bli en del av en grupp på 18 konsulter som har fördjupadekunskaper inom olika områden. Totalt på Atea i Sundsvall är vi idag 32 personer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi

Din roll i laget

I rollen som konsult på Atea ansvarar du för att hjälpa våra kunder med fokus på Microsoft 365 och Exchange. Våra kunder befinner sig i olika stadier i sin Microsoft 365-resa.Vissa har inte påbörjat resan, vissa har kommit långt och vissa använder alla tjänster i Microsoft 365. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på uppgifter i rollen kan vara:
  • Att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar
  • Att lösa problem och fokusera på kundnytta
  • Arbeta med allt från planering, design, implementation, migrering, utveckling till förvaltning


Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Du tycker att det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer och som person är du utåtriktad och socialt aktiv.I din yrkeserfarenhet kan du vara senior eller junior, det viktigaste är en god inställning och vilja att lära.

För att få så bra förutsättningar som möjligt som konsult inom Microsoft 365 bör du ha erfarenhet av några av följande tjänster:
  • Microsoft 365, Windows10, Exchange, Skype, Endpoint Manager (Intune), Azure, Active Directory, Windows PowerShell, Windows Autopilot, Azure Logic Apps och Power Platform
  • Önskvärt är erfarenhet av konsultyrket men du kan även ha skaffat dig erfarenhet genom olika it-miljöer på annat sätt


Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig till Hans Gabrielsson, Konsultchef,via telefon 070 940 26 49 alternativt hans.gabrielsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb