Informationssäkerhetskonsult till Malmö

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 29 april 2021
Stängs
den 14 juli 2021
Ref:
147986
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Du, ja, just Du! Här finns en möjlighet för dig som är intresserad av ett område som blir allt mer viktigt, är ständigt aktuellt och som verkligen har framtiden för sig, informationssäkerhet. Vi utökar vårt team av informationssäkerhetskonsulter i region Syd och vill gärna ha med dig i vårt lag!

Din roll i laget
Vi letar efter dig som har något eller några års erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhet, gärna med dokumenterade erfarenheter och certifieringar inom området. Kanske har du jobbat i GDPR eller NIS projekt och tycker att det är intressanta och viktiga frågor eller med införande av molnbaserade tjänster och lösningar i ett digitaliseringsperspektiv och känner att du är beredd att ta steget vidare som informationssäkerhetskonsult? Där du i din roll får möta nya kunder med nya krav, samt förväntningar? Samtidigt sin du får dela med dig av din kunskap och erfarenhet till våra andar stjärnor i vårt landslag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som informationssäkerhetskonsult;
Hos oss kommer du att arbeta med såväl privat som offentlig sektor och med varierande arbetsuppgifter. Vi hjälper och bistår våra kunder med allt från informationssäkerhetsöverväganden vid införande av molntjänster och nya system, till framtagning av Policys och instruktioner och inte minst utbildning och inspirerande föreläsningar på informationssäkerhetsområdet. Ledningssystem för informationssäkerhet, LIS och juridiska överväganden vid införande av nya tjänster och är också områden där vi hjälper våra kunder utifrån vår Atea metodik.

För att lyckas i rollen bör du:
  • Ha kunskap och förståelse för metoder, ramverk och standarder inom området informationssäkerhet
  • Dokumenterad erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet
  • Erfarenhet av att arbeta och vara en del i en projektleverans.
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska


Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser.
Våra ledord är Laget för jaget, och det är så vi jobbar. Du skall vara en lagspelare som gillar att ta ansvar för din egen del i lagets prestation, men ser till helheten. Inom vår region kommer du ha de bästa kollegorna inom alla områden att ställa frågor till och ta hjälp av när det behövs, allt för att vi skall kunna hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Det är en framgångsfaktor att du tycker om att röra dig i skiftande miljöer och att du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. En positiv inställning och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och att du känner dig bekväm med att pratat inför andra människor är också bra förutsättningar för att bli framgångsrik. Ansök nu och kom till oss och berätta hur du med din kunskap och engagemang kan hjälpa oss att bygga vårt lag ännu starkare - tillsammans!

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie-Loluise Adamsson Affärsområdeschef,Information Management, via marie-louise.adamsson@atea.se Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb