CGI

Bolagsjurist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 15 juni 2021
Stängs
den 14 augusti 2021
Ref:
J0621-0114
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en affärsorienterad bolagsjurist till vårt svenska juristteam i Stockholm. Teamet består av 6 jurister som hanterar arbetsuppgifter som spänner över ett brett affärsjuridiskt område i en internationell miljö och vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling i rollen som jurist tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som bolagsjurist på CGI kommer du att arbeta självständigt med dina egna fokusområden och med en nära relation till vår verksamhet, men som del av och med närhet till kollegorna i juristteamet. Tonvikten i arbetet ligger på avtal och frågor inom IT-området, så som personuppgiftsfrågor och offentliga upphandlingar.

En annan del av ditt arbete innebär att tillhandahålla korrekt juridisk rådgivning till chefer och medarbetare inom ett brett juridiskt spektrum samt att stödja organisationen med olika typer av juridiska uppgifter och frågeställningar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har jobbat som jurist i minst 5-7 år, med erfarenhet från antingen advokatbyrå eller bolag samt har en vana av att driva juridiska frågor självständigt.
För att du ska trivas i vårt team behöver du vara nyfiken, ambitiös och ha ett engagemang för såväl dina egna arbetsuppgifter som för vår verksamhet. Hos oss händer det mycket så det är viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och att du därmed är bra på att prioritera ditt arbete. Vi tror också att det är en fördel om du har erfarenhet av komplexa IT-tjänsteleveranser.

Vi jobbar en hel del i team sammansatta för specifika upphandlingar, varför det är viktigt med god samarbetsförmåga, ödmjukhet och prestigelöshet samtidigt som arbetet kräver stor integritet.

Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då mycket av arbetet sker på engelska. I rollen som bolagsjurist kommer du att rapportera till chefsjuristen för Skandinavien.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Marcus Bergdahl, marcus.bergdahl@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb