CGI

Director Consulting Delivery, Stockholm & Norra Sverige

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 augusti 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0621-1351
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du entreprenör som vill vara med och bygga upp och utveckla en helt ny enhet inom CGI. Nu söker vi en Director Consulting Delivery till vårt team i Stockholm & Norra Sverige inom Infrastrukturtjänster.

Hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Director Consulting Delivery på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Som Director Consulting Delivery kommer du att ansvara för att bygga upp ett eget team från grunden med syfte att leverera Infrastructure Advisory Services. Detta ska ha som mål att vara marknadens bästa konsultgäng där vi samlar alla stjärnor. Vi kommer vara verksamma inom flera av de ledande teknologierna och du har ett stort ansvar att i egen regi bygga detta team enligt målen i våra affärsplaner. Du kommer ingå i ledningsgruppen i vår enhet och ha en viktig del i vår fortsatta framgång.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Rekrytering
• Ledarskap
• Samverkan och nätverkande
• Kundbearbetning
• Egna konsultuppdrag

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som Director Consulting Delivery söker vi dig som har effarenhet av liknande uppdrag. Du har ett brett kontaktnät och kan marknanden och är van att arbeta med rekryteringar, strategiska tillväxtplaner, förändringsledning, kundbearbetning på C-nivå och är van att arbeta i ledningsgrupper. Du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen i relevanta områden.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Arbetat med konsultverksamhet
• Erfarenhet från förändringsledning
• Strategisk rådgivning
• Arbetat som CIO eller liknande

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till richard.blomgren@cgi.com

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb