Support och IT tekniker till Bodycote i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 juni 2021
Stängs
den 1 juli 2021
Ref:
174ACC4F-4636-4057-9713-82509FB6226E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Gillar du teknisk support och har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

Här får du som gillar att dagligen hantera IT support och arbeta med projekt inom IT en spännande utmaning!
Bodycote Group IT söker nu ytterligare en person som skall bidra med lokal teknisk support till våra anläggningar i Norden.

Bodycote driver en internationell verksamhet och har anläggningar som servar en bred marknad inom industrisektorn och är världens största och mest respekterade leverantör av termisk bearbetning.
Välkommen med din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har en stark och tydlig vision och våra tjänster är en viktig del av många i förädlingsprocessen. Vår erfarenhet och expertis ger branschens modernaste erbjudanden. Vi säkerställer också att vi levererar den kvalitet och tillförlitlighet som krävs av de kunder vi serverar och de produkter vi behandlar.

Vi erbjuder också:
 • Ett spännande teknikområde i ett branschledande företag
 • En stabil miljö och arbetskultur där vi har roligt på jobbet
 • Ett internationellt team bestående av 16 nationaliteter
 • Attraktiv lön och ett utmärkt paket med förmåner

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Företräda IT funktionen operativt inom Norden och alltid leverera service i världsklass.
 • Hantera ärenden via vår support, men också arbeta med olika projekt inom områden såsom t ex servrar/operativsystem, lagring, säkerhet, LAN-anslutning, mobiler och telefoni.
 • Ansvara för att lösa incidenter och förfrågningar från våra anläggningar enligt definierade ITIL-processerna samt överenskomna nivå för affärsservice.
 • Arbeta med teamet för problemhantering och ta itu med korrigerande åtgärder som identifierats i vårt program för förbättring av tjänster.
 • Samarbeta med Bodycotes IT-resurser och stödja den operativa verksamheten internationellt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att hjälpa och stötta vår organisation och du har daglig kontakt med våra Platschefer, Produktionschefer samt Platsadministratörer. Bodycote Group IT är en stödfunktion där HQ finns i Manchester, England. En Shared Service funktion finns i Prag och de stöttar internationellt med 1st line support. Där sitter även din närmsta chef, IT Technical Service Manager.

I din roll skall du hjälpa våra anläggningar i Norden med support och är placerad i Angered. Där har vi också vårt svenska lokala HQ, med ca 12 - 13 medarbetare. Totalt har vi 9 enheter i Sverige och vårt nordiska område inkluderar Finland och Danmark. I tjänsten förekommer resor inom i Norden, ca 10-12 resor per år, för operativ driftlösning på plats.

VEM ÄR DU?
 • Några års erfarenhet av att stödja en komplex Windows-baserad miljö.
 • Förståelse inom Microsoft-teknik, Active Directory, DNS, SCCM och terminaltjänster.
 • Kunskap om Windows 10 samt Windows Server 2003 till 2012.
 • Förståelse för nätverksgrunder LAN, WAN och Switchar.
 • Arbetskunskap om ITIL och ITIL Certifiering är meriterande.


Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du har ett flexibelt förhållningssätt kan leverera resultat under press. Du hanterar kunder/leverantörer/kollegor på ett professionellt sätt samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb