CGI

Salesforce Consultant, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 15 augusti 2021
Stängs
den 19 september 2021
Ref:
J1220-0320
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en Salesforce consultant till vårt team i Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Salesforce Consultant kommer du att vara med på en spännande resa där vi bygger upp och utformar vårt erbjudande kring Salesforce. Vi har högt i tak, har roligt med varandra, hjälps åt och har inställningen är att ingen uppgift är för liten eller för stor. Du kommer att arbeta hos våra kunder och vara en viktig del i deras arbete med att bli ännu bättre i sina kundrelationer. Du har också stöd från våra tio globala Center of Excellence och cirka 600 professionals. CGI är Platinum Partner med Salesforce.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor kan ingå I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har driv, är nyfiken, har fokus på kvalitet och ständigt vill utveckla dig. Du gillar att jobba i ett vinnande lag och bidrar med din positiva energi, din vilja att lära men också utmana. Tillsammans kommer vi långsiktigt att arbeta för att du utvecklar dig att ligga i framkant. Vi ser gärna att du har någon certifiering och ser gärna att du certifierar dig vidare inom Salesforce-plattformen. Det är också en bra egenskap att ha nära till skratt.

Vi tänker att du även har erfarenhet från/inom:
• Erfarenhet av att konfigurera och sätta upp Salesforce
• Erfrenhet av att migrera äldre lokala lösningar till Salesforce
• Erfarenhet att integrera Salesforce med andra system, så som ERP, kundtjänssystem, och andra affärssystem
• Kunskaper i APAX
• Grundläggande kunskaper i JavaScript, CSS och andra webbspråk

Har du kunskaper inom molnbaserade tjänster eller utveckling är det meriterande.

Vad vi erbjuder
Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till
Greger Berglund, Director Consulting Services: greger.berglund@cgi.com

Ansök till tjänsten senast: 2021-09-18. Vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb