CGI

Senior P2P applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 15 augusti 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Ref:
J0521-1568
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en erfaren senior applikations- och verksamhetskonsult till vår verksamhet inom Purchase to Pay (P2P) i Malmö, Stockholm, Linköping eller Borlänge.

I rollen som P2P Senior applikations- och verksamhetskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med kunder i implementations- eller förbättringsprojekt och att hjälpa våra kunder utvecklas inom leverantörsfaktura- och/eller inköpsprocessen.

Som konsult kommer dina uppgifter att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta en kunddialog om processförbättringar med kundens finans- och IT-ansvariga från olika delar av världen till att utveckla den praktiska lösningen i SQL.

Det viktiga är att kunna analysera kundens behov och omsätta det till praktiska lösningar.
Det innebär att du är med i inledande pre sales-aktiviteter, kunddialoger, förstudier, utveckling och framtagande av lämpliga lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt och teknik.
Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar. Du har även förmåga att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar som möjliggör kommunikation på både affärsmässig som teknisk nivå.
Du har god förståelse för ekonomiprocesser och kunskaper om leverantörsreskontra och inköpsprocesser är viktiga delar i denna roll.

Du har en relevant högskoleutbildning alternativt bred erfarenhet. Du behöver kunna kommunicera obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska då P2P-teamet har kunder över hela världen.

Det är viktigt att omfamna konsultrollen och vara beredd på föränderliga arbetsuppgifter med nya kunder och ha en förmåga att analysera nya situationer.

Du värdesätter teamarbete och kan samtidigt arbeta självständigt med stort ansvarstagande. Vi är ett prestigelöst team och vi ser gärna att du har nära till skratt och humor!

Tjänsteresor kan förekomma i denna tjänst.

Vad är Purchase to Pay (P2P)
P2P är en av delprocesserna inom ramen för företagets inköps- och ekonomifunktion. Hantering av inköp, inkommande leverantörsfakturor och den mellanliggande ordermatchningen mot faktura hanteras i P2P-processen.
CGI är partners med flera ledande systemleverantörer inom P2P-området i Sverige.
Våra kunder förändras i takt med nya affärsmodeller och att molnet blir en allt viktigare plattform och vårt redan starka team behöver därmed förstärkas med dig som vill vara en del av detta. P2P-teamet arbetar med kunder på global basis och inom alla typer av branscher.
P2P-teamet har idag ett antal både nya som etablerade kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt stöd för leverantörs- och inköpsprocessen i sin verksamhet.
Vill du vara en del av denna fortsatta expansion och möta våra kunders behov, sök till tjänsten P2P Senior applikations- och verksamhetskonsult!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Problemlösning
• SQL
• XML
• Molntjänster

För mer information, kontakta gärna:
Irini Simeonidou, Director Consulting Services
+46 70 225 68 61, irini.simeonidou@cgi.com
Jenny Vonheim, Senior Consultant Purchase to Pay
+46 73 398 72 42, jenny.vonheim@cgi.com

Ansök till tjänsten senast: 2021-08-31.
Vi hanterar ansökningar löpande.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb