CGI

Developer ServicePortal / Utvecklare Tjänsteportal

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 17 augusti 2021
Ref:
J0121-0578
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår tjänsteportal för infrastrukturtjänster. Portalen konfigureras och anpassas utifrån varje kunds avtal och här får du skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Vårt arbete innefattar både projektform men även löpande förvaltning och drift av portalen.

Du kommer ingå i ett härligt team med kollegor runtom i hela Sverige men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen. Som Utvecklare Tjänsteportal hos oss får du utrymme att påverka, vi erbjuder dig ett självständigt arbete med möjlighet till karriär- och personlig utveckling.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Utvecklare Tjänsteportal på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden.

Tillsammans med tjänsteansvarig och övriga i portalteamet utreder du de önskemål om förändringar som kommer in. I regelbundna forum, där representanter för verksamheten deltar, beslutas om vilka förändringar som ska tas vidare till utveckling och implementation. Du designar, utvecklar och implementerar beslutade lösningar som samlas ihop till releaser och produktionssätts regelbundet. I arbetet ingår också löpande applikationsdrift och support.

Du kommer att vara placerad i Stockholm, Göteborg eller Bromölla. Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen krävs kunskap och tidigare erfarenhet av LAMP och utveckling i Java. Du bör också känna till infrastrukturdrift, exempelvis servrar, Unix, Windows, nätverksteknologi och storage.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Java, Javascript, HTML, XML, CSS
• Integration/Rest-API
• Azure DevOps
• Oracle Linux
• Apache HTTP Server och Tomcat
• Databaskunskaper (MySQL)

Meriterande är kunskap och erfarenhet av:
• LifeRay DXP
• BMC Remedy ITSM
• Certifikathantering för SSL

Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Lena Sundblad, lena.sundblad@cgi.com.

Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.seVill du jobba tillsammans med oss?

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb