CGI

SAP - Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 17 augusti 2021
Ref:
J0221-1732
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Känner du dig nyfiken på nya utmaningar? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats där du får jobba med spännande uppdrag? CGI är ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser och vi har ett nära samarbete med SAP som Guldpartner. På den svenska marknaden är vi en av de största SAP-leverantörerna, med en aktiv nationell SAP practise där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5 000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokal närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi söker nu erfarna SAP applikationskonsulter till vårt härliga team i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter
Affärssystemet är hjärtat i ett företags verksamhet och krävs för att upprätthålla produktivitet och vidareutveckla verksamheten. Nu sker en renässans inom SAP med SAP S/4HANA, SAP Business Technology Platform, Embedded Analytics och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP står inför helt nya utmaningar och möjligheter.

I rollen som applikationskonsult inom SAP hos oss får du möjlighet att vara en viktig kugge i CGI:s leverans gentemot uppdragsgivare där du ingår i ett team med kunniga och sköna kollegor. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder effektivisera och utveckla sina affärsprocesser med hjälp av de möjligheter SAP som affärssystem ger.

Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4HANA, S/4HANA Cloud, SuccessFactors, User Experience, Ariba, och Concur, och vi arbetar med implementationsprojekt, processförbättringar och förvaltningsuppdrag i många olika branscher. Vi jobbar såklart även med kunder som ännu inte tagit steget till den nya SAP-plattformen. I vårt team finns det goda utvecklingsmöjligheter och det är bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.

Är du den vi söker?
Du är redan SAP-konsult eller har arbetat som SAP key user, och i den rollen har du deltagit eller drivit utvecklings- eller förändringsprojekt. Om du inte redan arbetat med det nya från SAP är det viktigt att du är nyfiken på det och beredd att göra en kompetensresa. Vi ser gärna att du har följande kompetens eller erfarenhet:
• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
• Svenska och engelska obehindrad i tal och skrift

Det är Meriterande om du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för ett eller flera av följande processområden:
o Finans och Controlling (FI/CO)
o Produktion (PP)
o Logistik (MM, WM, EWM, SD)
o Underhåll (PM)
o CRM
o Utveckling (ABAP)
o BTP Business Tech Platform (SAP HANA Cloud Platform)
o BTP Architect
o Analytics
o RPA
o Integration
o User Experience (Fiori, Neptune)

Mer information om tjänsten
För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa ett starkt samarbete. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm

Tycker du det låter intressant? Vad bra! Sök till tjänsten redan nu då vi rekryterar löpande. Har du funderingar varmt välkommen att kontakta vår HR-avdelning sofia.lindquist@cgi.com eller rekryterande chef Åsa Klerestam asa.klerestam@cgi.com /tel 0730825565

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb