Fullstackutvecklare i Göteborg

Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 6 juli 2021
Ref:
2021-10692
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du full av innovativa lösningar, älskar att utveckla system och vill dessutom arbeta i en spännande, föränderlig verksamhet? Då ska du söka tjänsten som fullstackutvecklare till vårt nya team i Göteborg!

Ort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2021-07-06


Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen
Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati, våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss, däribland fullstackutvecklare. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både tvärvetenskapligt lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och bygger Sveriges säkerhet.


Det här är ditt uppdrag
Några av dina huvudsakliga uppgifter är att designa och utveckla system och integrationslösningar. Du sätter upp och utvärderar driftmiljöer samt medverkar vid tester och automatiska leveranser.

Du har som uppgift att kunna axla uppdraget som teamets lösningsarkitekt så samarbetet med andra utvecklare, arkitekter, testare, kravanalytiker och slutanvändarna av IT-systemen är a och o i ditt arbete. Som fullstackutvecklare är du, tillsammans med ditt team, med och utvecklar vår arbetsmetod enligt agila principer och du arbetar med förstudier och framtagning av prototyper.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Du har:

  • Erfarenhet av utveckling eller anpassning av egenutvecklade och/eller inköpta system
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande kunskap inhämtad genom arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta i ett agilt utvecklingsteam med CI/CD enligt DevOps
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet från något av följande:

  • Informationssäkerhet och informationshantering
  • Att utveckla och underhålla integrationer mellan system

I arbetet förekommer resor inom Sverige då du emellanåt kommer samarbeta med kollegor som är stationerade på andra orter än Göteborg.


Det här är kollegan vi söker
Du är en öppen och nyfiken person som drivs av att se vad ditt arbete kan leda till för resultat. Du går alltid in med en positiv inställning, har tålamod om någonting tar lite tid och du analyserar ditt arbete för att se om du kan hitta nya innovativa lösningar längs med vägen för att nå en ännu bättre slutprodukt.

Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och uppskattar teamkänslan. Ser du att något behöver göras eller om en kollega behöver hjälp, så har du inga problem att hjälpa till, oavsett om det ingår i dina ordinarie arbetsuppgifter eller inte.


Så hjälper vi varandra att utvecklas
Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov har vi och i vilken riktning vill du utvecklas?

Kombinationen lagarbete och egen drivkraft ger dig en stabil bas för att gå vidare när du är mogen för det. Det är vår modell för att ligga i framkant och helst före i utvecklingen generellt.

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.


Anställningsvillkor och krav
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 75 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansökan sker via vår hemsida www.sakerhetspolisen.se. Ansökan ska ha kommit in senast 2021-07-06.


Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

Vi kan komma att använda arbetspsykologiska tester i den här rekryteringen.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb