Service Delivery Manager Infrastructure till Airport IT

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 30 augusti 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bygga morgondagens digitaliserade flygplats?

Swedavia Airport IT arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet och har det övergripande ansvaret för IT-arkitekturen på Swedavia. Vi söker nu en erfaren Service Delivery Manager inom områdena WLAN, WAN.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.


Dina arbetsuppgifter
Som Service Delivery Manager hos oss har du end-to-end ansvar för dina tjänster och säkerställer rätt värde till rätt kostnad och rätt kvalitet. Tillsammans med verksamheten utarbetas och genomförs tjänsternas utvecklingsplaner och tillsammans med våra leverantörer och partners säkerställs den löpande leveransen.

Du som SDM säkerställer regelefterlevnad, säkerhet, tekniskdokumentation, användardokumentation, uppföljning av leverantörer och budget.  

I befattningen ingår att besitta relevant domänkunskap inom WLAN/WAN specifikt samt generella IT kunskaper inom angränsande områden som nätverkssäkerhet, LAN, IAM, Serverdrift och Cloud-miljöer. Som SDM kommer du även agera som objektspecialist inom dina områden.

Din profil
Du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med genomförandet av större pågående förändringar inom Swedavia. Du behöver därför vara en person som brinner för förändringsarbete och har ett genuint intresse för IT, teknik och tjänsteförvaltning. Du har eftergymnasial utbildning inom aktuellt område eller motsvarande.

För att lyckas i din roll behöver du snabbt kunna sätta dig in i verksamhetens krav och förväntningar och omsätta dessa till rätt lösningar som gör verklig nytta för Swedavia som helhet. Du behöver ha goda kunskaper och förståelse inom LAN, WAN och WLAN, extra meriterande är om du har erfarenhet av nätverk i Cloud-miljöer.

Du har erfarenhet av projektledning och leveransstyrning och gärna lösningsdesign.

Som person behöver du vara kommunikativ och social samtidigt som du är strukturerad, noggrann och initiativrik. Du är även van att arbeta självständigt samt bekväm med att ta beslut.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

Hos oss får du chansen att vara med på en spännande, utmanande och utvecklande resa i en föränderlig och unik bransch!

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Tillträdesdatum: Hösten 2021
Placeringsort: Stockholm Arlanda
Kontaktuppgifter: Chef IT Infrastruktur Philip Rauf, 070-144 01 22 eller CIO Johanna Kjellberg, 010-109 70 89.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.  Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Dock senast 2021-08-30.

Liknande jobb

Liknande jobb