CGI

Konsultchef

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 18 augusti 2021
Stängs
den 11 september 2021
Ref:
J0621-2137
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI i Åre och Östersund utvecklar vi samhällsviktiga IT-system inom flera olika branscher. Vår efterfrågan är fortsatt hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 150 medarbetare och vi vill nu förstärka med ytterligare en engagerad och affärsinriktad konsultchef.

Rollen som konsultchef hos oss innebär stor variation med många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Vi ger dig stor frihet och utrymme att forma rollen efter dina styrkor som ledare och erfarenheter inom IT-branschen - alltid med medarbetarna i fokus.

Dina framtida arbetsuppgifter

• HR-frågor
Som konsultchef ansvarar du för en grupp om cirka 20 medarbetare. Hos oss innebär det att hantera HR-frågor där tonvikten är att inspirera, motivera och kompetensutveckla medarbetarna i din grupp.

• Affärsutveckling
Vidare arbetar alla konsultchefer med att förvalta, utveckla och hitta nya affärsmöjligheter. Inte sällan finns vi med tidigt i affärsdialoger och presenterar våra arbetssätt och agila team. Vi fångar upp kundens utmaningar och paketerar flexibla lösningar där vi bistår med fristående team eller utgör en del av större leveranser. Våra systemutvecklare sitter in-house i våra egna lokaler och levererar till kunder nationellt som internationellt.

• Ledningsgrupp
I din roll som konsultchef ingår du även i enhetens ledningsgrupp där alla har ett gemensamt övergripande verksamhetsansvar för kunder, affärer, leveranser, enhetens tillväxt, rekrytering samt alla medarbetares trivsel och stolthet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att bli framgångsrik och trivas i rollen som konsultchef har du både ledarerfarenhet och IT-branschkunskap. Gärna även en bakgrund som systemutvecklare men attraheras av ledarskap och kundkontakt.

Du har ett affärssinne och ser kreativt på kundens utmaningar. Att bygga nätverk och hitta affärsmöjligheter kommer naturligt för dig. Vi vill arbeta med spännande teknik som våra systemutvecklare trivs med, därför ser vi också en tydlig fördel om du har näsa för omvärldsbevakning och vad som händer i branschen.

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Våra kontor ligger i centrala Östersund och i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Har du speciella superkrafter så kan vi anpassa tjänsten efter dessa så att du nyttjas på bästa sätt och trivs hos oss. Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till oss!

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till pontus.hellgren@cgi.com eller maria.olsson@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till CGI!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb