Drifttekniker inom digital arbetsplats

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Ref:
148103
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro flera personer som brinner för de användarnära tjänsterna. Vill du jobba med SCCM, Exchange, Skype for Business, VMware Horizon och andra Microsoftprodukter i en driftmiljö hos en av våra statliga kunder? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som drifttekniker på Atea kommer du på plats hos en av våra kunder arbeta med drift i något eller flera av kundens system, så som Microsoft Exchange, SCCM, Skype och Horizon. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från it-branschen, du har goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förvaltning och utvecklig av någon eller flera av tjänsterna Exchange, SCCM, Skype och Horizon
• Windows Server 2016/2019

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

För att lyckas i tjänsten som drifttekniker bör du ha följande kompetens:
• Flera års erfarenhet att jobba med någon eller flera av tjänsterna Exchange, SCCM, Skype och Horizon
• Intresse för it och erfarenhet att jobba i en driftorganisation
• Kännedom om ITIL är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Jag, Håkan Sjöström, som jobbar som konsultchef har förmånen att jobba tillsammans med ett guldgäng på Atea. Vi är ett sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och gillar det vi gör. Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, via hakan.sjostrom@atea.se. Under semesterperioden läser vi mejlen sporadisk men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb