Vill du vara en del av landslaget och bygga Sverige med IT? Vill du jobba på hemmaplan - Vi har spän

Rekryterare
Atea
Plats
Västerås
Annonserat
den 18 juni 2021
Stängs
den 29 augusti 2021
Ref:
148101
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Tycker du om lagarbete på plats och distans för att vi ska nå våra mål tillsammans? Brinner du för att skapa värde och nytta hos företag med hjälp av it och digitalisering? Då kan vi vara den perfekta matchen för varandra!

Just nu söker vi dig med längre erfarenhet inom de affärsområden vi kallar Hybrid Platform, Digital Workplace eller Information Management och Säkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, kollegor som sätter laget före jaget och tar personligt ansvar. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Atea Västerås, där du kommer ha din närmaste chef (oavsett var du bor) består idag av ett sammansvetsat gäng med närmare 40 engagerade medarbetare. Du kommer tillhöra någon av våra konsultgrupper som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och nytta hos våra kunder med hjälp av it.

Du kommer att arbeta med våra kunder i Västmanland men även kringliggande län i vår region. Mer specifika arbetsuppgifter beror på dina kompetens och ambition där du kan arbeta med allt från införsäljning, analys, design, installation och implementation till support inom ditt område. Vi tror att du kommer att bidra på bästa sätt och trivas om du får lägga fokus på dina styrkor och intressen.

Hybrid Platform

Handlar om smarta, mjukvarudefinierade nätverk, skalbara och automatiserade datacenter samt lagringslösningar både i kundens egna datacenter, hybridamiljöer och publika molntjänster. Inom Hybrid Platform jobbar vi med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. Vi är partner med alla branschens största leverantörer, såsom VMWare, RedHat, Dell/EMC, HPE, NetApp, Microsoft och IBM.

Digital Workplace

Här fokuserar vi på att skapa förutsättningar för en modern digital arbetsplats med medarbetaren i centrum. Våra kunder vill erbjuda kreativa arbetsplatser, frigöra tid och öka lönsamheten samt skapa smidigare samarbeten för medarbetarna. Där kommer vi
på Atea in med vår kompetens och bredd kring allt från hårdvara, video till managering av applikationer och identitetshantering.

Information Management

Handlar om att nyttja informationens kraft för att driva framgångsrik digitalisering samt säkra informationen. För att göra detta hjälper vi våra kunder i rådgivande roller med allt från strategiska beslutsunderlag, verksamhetsutveckling och inspiration kring vad framtidens it- och digitalisering kommer att innebära.

Säkerhet

Säkerhet på Atea är lika spännande och omväxlande som våra kunder! Oavsett om kunden redan är avancerad i sitt säkerhetsarbete eller en omogen nybörjare behöver vi dig med en rejäl dos kompetens och erfarenhet. Ditt kunnande kan vara brett och spänna över flera områden eller mer specialiserat på ett område som du brinner speciellt för. Exempel på kompetenser som vi har stora behov av är informationssäkerhet, it-säkerhet, GDPR, OT-säkerhet, riskanalyser, säkerhetsskydd, identitetshantering och NIS-direktivet.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsterna passar dig som har längre erfarenhet och kunskap inom ditt specifika område, som tycker om att samarbeta med andra och som är lyhörd med en god kommunikationsförmåga. Med god förståelse för kunden och den nytta du kan skapa med hjälp av it och digitala lösningar tillsammans med att du förstår affären arbetar du för att nå uppsatta mål och skapa kundnytta. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver framåt för att nå överenskomna deadlines. I ditt arbete och ser du alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

Du har B-körkort och behärskar både svenska och engelska.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Är du minsta nyfiken på någon av tjänsterna eller hur det är att jobba hos oss så tveka inte att höra av dig till Maria Kolli, platschef, via maria.kolli@atea.se. Under semesterperioden läser vi mejlen sporadisk men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb