CGI

Cloud Architect

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 18 december 2021
Ref:
J0621-2399
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Anser du, som oss, att framtiden ligger i molnet? Är du erfaren inom området och brinner du för att designa och implementera cloud strategier? I så fall är det dig vi söker till vårt team i Malmö!

Vi söker dig som är driven, positiv och en stjärna inom cloud. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och Sveriges mest spännande kunder och projekt. Vi tror att du trivs i konsultrollen och har starkt kundfokus.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Cloud Architect kommer du arbeta nära våra kunder. Du kommer att designa, utveckla och förvalta säkra, skalbara och dynamiska lösningar med hög tillgänglighet för att skapa förutsättningar för våra kunder att uppnå deras affärsmål. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder för ännu lite vassare inom ditt område.

Du kommer att arbeta med kollegor som är bland de vassaste inom området för data, analys och cloud, men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. CGI har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. CGI har även ett globalt närverk som gör att du kommer få tillgång till en enorm kunskaps och erfarenhetsbank. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig om har deltagit i ett flertal verksamhetsnära projekt, i rollen som cloud arkitekt. Vi ser att du har goda kunskaper inom både Enterprise-arkitektur och Cloud. Dina erfarenheter gör att du är van att fånga och dokumentera kundens behov, driva workshops, designa och rekommendera lösningar samt att implementera lösningar.

Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
• +5 års erfarenhet inom Cloud, i huvudsak som Cloud-arkitekt.
• Erfarenhet av att arbeta med GCP, AWS eller Azure + tillhörande teknologier.
• Du har ett starkt driv, är bekväm i konsultrollen och har ett starkt kundfokus
• Talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Henrik Andersson via mailadress henrik.andersson@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande och personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb