CGI

Applikationstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 22 oktober 2021
Stängs
den 20 december 2021
Ref:
J0621-2138
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa! Treserva levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, klientinstallationer, moderna webbklienter. Dataarkitekturen bygger på MS SQL server.

Vi söker nu Dig som är Senior Applikationstekniker/arkitekt och vill arbeta med att strukturera vår tekniska drift av interna miljöer och teknisk support med kunder till CGI och vår enhet kring systemet Treserva. Du måste även själv kunna hoppa in som problemlösare, senior tekniker och support när så behövs.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Senior Applikations tekniker/arkitekt på CGI, jobbar du i gränslandet där tekniken möter applikationen och neråt i den tekniska miljön, du skapar förutsättningar för säker drift i kundsystem. Du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta kan du ingå i kundprojekt, där du implementerar förändringar för specifik kund. Vidare kommer du även få arbeta med våra interna utvecklings- och testsystem och stöttning av utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har kunskaper inom ett eller flera av följande områden:

• SQL 2016 och senare (installation/drift)
• Windows Server OS 2012/2016/2019
• God kunskap i nätverkskommunikation
• Goda kunskaper inom automation
• Remote verktyg
• Engelska i både tal och skrift
• Svenska i både tal och skrift

Har du dessutom erfarenhet av följande ser vi det som en fördel
• SQL
• Power Shell Scripting eller liknande verktyg
• RDS

För att lyckas i den här rollen behöver du vara flexibel, självgående och strukturerad och ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar, har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Mer om tjänsten
Vill ju jobba tillsammans med oss? Kul! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Detta är en heltidstjänst med placering i Stockholm eller Göteborg. Om det fortfarande finns något som du funderar på så är du välkommen att kontakta Jan-Erik Lundberg på telefon 076-1261472. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hitta rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb