Nätverkskonsult

Rekryterare
Atea
Plats
Karlstad
Annonserat
den 22 juni 2021
Stängs
den 24 augusti 2021
Ref:
148105
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Trivs du med eget ansvar och har jobbat med lösningar från Cisco eller Aruba? Tycker du om att agera expert och att hjälpa organisationer? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill arbeta som konsult med fokus på nätverk och kommunikation. Som konsult kommer du att arbeta mot eller på plats hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vårt Hybrid Platforms team där vi arbetar primärt med datacenter och kommunikation med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. I rollen kommer du att arbeta med både stora och små kunder inom offentlig och privat sektor men även bidra internt med tjänsteutveckling inom området. Hos våra kunder kommer du att vara med och planera och genomföra olika implementationsprojekt samt hjälpa dem att se hur deras kommunikationslösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Många av våra kunder är inne i sin resa mot molnet och en allt mer hybrid vardag där du kommer spela en viktig roll i att proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att utveckla våra kunders befintliga tjänster och lösningar.

I rollen kommer du att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support på både nya kunder och på våra existerande avtalskunder och driftskunder. Vi är flexibla och föreslår alltid tillsammans med kund den bästa lösningen utifrån möjligheterna som kan innebära arbete ute på plats hos kund eller distansarbete mot kund från kontoret eller hemmet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Med din analytiska förmåga kan du bryta ner problem och se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult behöver du ha följande kompetens:
• Arbetat minst tre år med Cisco eller Aruba inom routing/switching och trådlöst
• Kunskap om CheckPoint, Fortinet eller Ubiquiti är meriterande
• Erfarenhet av nätverkssäkerhet är meriterande
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, konsultchef, via peter.aronsson@atea.se. Under semesterperioden läser jag mejlen sporadisk men jag återkopplar till dig så snart det finns möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.