CGI

Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 23 oktober 2021
Stängs
den 30 oktober 2021
Ref:
J1220-1848
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system med målsättning att dessa ska ge god användarupplevelse, vara enkla att använda samt spara tid och resurser för våra kunder. Tack vare vår mycket starka position inom både offentlig och privat verksamhet bidrar vi till ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

Ett av våra system som vi är väldigt stolta över är Raindance. Raindance är ett komplett affärssystem med fokus på ekonomi-, inköps- och utdataprocesserna. Våra webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bland annat ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel/inköp med marknadsplats samt tid och projekt. Genom våra AI-lösningar för tex mer automatiserade inköp höjer vi kvalitet och effektivitet i våra kunders inköpsprocesser och genom att styra inköp mot miljömärkta varor bidrar vi till mindre miljöpåverkan för våra kunder.

Inom Raindance organisation är vi ca 125 anställda i Sverige och ca 200 anställda globalt. Vi ser nu en mycket stor efterfrågan och söker därför dig som vill bli vår nya applikationskonsult i Göteborg eller Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att få en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter. I rollen som applikationskonsult arbetar du med både implementering av nya lösningar och med vidareutveckling hos befintliga kunder. Arbetet genomförs till stora delar i projektform eller i mindre team och i ett nära samarbete med vår utvecklings- och supportorganisation.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
• Förstudier, analys och design
• Implementering och driftsättning av Raindance
• Driva implementationsprojekt i rollen som projektledare
• Utbildning av användare
• Rådgivning, verksamhetsutveckling och förändringsledning

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av ekonomiprocesser och affärssystem antingen som applikationskonsult, redovisningsansvarig, revisor, ekonom, controller eller liknande.
Du behöver ha:

• Kunskap inom ekonomistyrning, reskontror och/eller ha erfarenhet av modeller och verktyg för beslutstöd.
• Erfarenhet av att driva uppdrag och projekt
• Förmåga att agera rådgivare
• Förmåga att leda workshops och utbildningar
• Behärska svenska flytande, både i tal och i skrift. Goda kunskaper i engelska är en fördel.
• Relevant universitet- eller högskoleutbildning

Har du tidigare erfarenhet av Raindance och/eller andra affärssystem är det mycket positivt.

Utöver goda kunskaper inom ekonomiprocesser och supporterade IT lösningar så känner du starkt för att arbeta som konsult och du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter kunden i fokus och kan identifiera möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös, drivande och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig! Om du fortfarande har några frågor är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Sofia Hellström, sofia.hellstrom@cgi.com, eller 076-139 43 22. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb