Platschef

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping, Nyköping
Annonserat
den 24 juni 2021
Stängs
den 17 augusti 2021
Ref:
148111
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål, bygga relationer och skapa affärer? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som platschef hos oss med ett driv för att tillsammans utveckla kontoret till nästa nivå. På Atea är våra medarbetare vår främsta tillgång och det är av största vikt att ledarskapet präglas av Ateas värderingar, vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda.

Din roll i laget

I rollen som platschef kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten till att tillsammans nå uppsatta mål. Verksamheten har kontor i Linköping, Norrköping och Nyköping där det utgår närmare 80 engagerade medarbetare, varav ungefär hälften är konsulter. Som platschef kommer du att leda den lokala ledningsgruppen och även ingå i den regionala ledningsgruppen.

Dina fokusområden kommer att vara medarbetare, kunder och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Det innebär att du kommer säkerställa att vi attraherar och utvecklar medarbetare samt att det finns en god samhörighet och engagemang på kontoren. Du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder. Dessutom ansvarar du för att vi ska vara mest kostnadseffektiva på marknaden. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och verksamhetens kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för att leda och motivera andra samtidigt som du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du är affärsmässig och har god förståelse för kunder, marknad och ekonomi. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser.

För att lyckas i tjänsten som platschef behöver du ha följande kompetens:
  • Haft personalansvar och deltagit i ledningsgruppsarbete
  • Arbetat med att bygga relationer och skapa affärer
  • Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om det lokala näringslivet och marknaden


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Myrbäck, regionchef, via anders.myrbäck@atea.se eller Hanna Carlborg, rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se. På grund av semesterperiod läser vi mejlen sporadisk men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb