Servicetekniker till Atea i Borlänge

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 24 juni 2021
Stängs
den 10 augusti 2021
Ref:
148113
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Borlänge dig som vill jobba som servicetekniker i vårt team. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Nu söker vi en person som kommer arbeta med servicereparationer av datorer samt leverera datorer och skrivare till våra kunder. Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person tror vi att du är driven, strukturerad, ansvarsfull och trivs med att ge service. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Servicetekniker är:
• Tekniksupport genom felsökning, reparationer, installation, felsökning och administration i vårt ärendehanteringssystem.
• Leverera och montera klientarbetsplatser

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som servicetekniker behöver du:
• Ha ett brinnande intresse för it och service
• Ha arbetat med hårdvaruservice av PC
• Goda kunskaper inom Microsofts operativsystem
• Behärska både svenska och engelska
• B-körkort

Meriterande egenskaper inkluderar:
• Arbetat med datorfabrikat som HP, Dell och Lenovo
• Certifieringar inom området
• Eftergymnasial utbildning med it som fokus

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sjörs, Konsultchef Borlänge, via martin.sjors@atea.sealternativt telefonnummer 0243-24 89 87.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under sommar- och semesterperioden kan tillgänglighetför frågor och återkoppling kring rekryteringsprocessen stundtals vara lite begränsad men vi återkommer så snart tillfälle ges.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Trevlig sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb