.NET-utvecklare till SEB:s digitala kanaler

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 28 juni 2021
Stängs
den 28 juli 2021
Ref:
E4AA74B4-0386-4947-BA59-C5ADB2955E79
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du utveckla app och webb för SEB:s miljoner kunder? Välkommen som .NET-utvecklare till SEB i Stockholm!

Som .NET-utvecklare hos oss SEB får du vara med och bryta ny mark för att kunna erbjuda våra kunder de bästa digitala tjänsterna. Tillsammans med ditt team utvecklar du våra viktiga digitala erbjudanden i kanalerna mobila appen och internetbanken. Du blir en betydelsefull del i vår nya satsning för att utveckla SEB:s nya Sparaplattform där vi inspirerar och engagerar våra kunder i deras sparande och investeringar. Här finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och påverka vägen framåt!

OM JOBBET

Inom området Savings Channels jobbar du med nyutveckling och förvaltning av flertalet applikationer för våra digitala kanaler - mobila appen, internetbanken och vårt säljstöd. Vår tekniska miljö består av en mikrotjänst-arkitektur samt tekniker som C#, .Net Core, Angular, JavaScript / TypeScript och CSS. I nära samarbete med UX-designers och affärsspecialister utvecklar du enkla och hållbara lösningar i hela stacken för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Som .NET-utvecklare hos SEB erbjuder vi dig:
  • Utveckling med modern teknik medmikrotjänst-arkitektur
  • Ett positivt och prestigelöst team med ett genuint intresse för att testa ny teknik
  • En öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

Ditt team:
Du kommer att tillhöra en större grupp på 22 personer bestående av utvecklare, Scrum Masters och testare. Vi jobbar i mindre utvecklingsteam där du dagligen kommer interagera med produktägare, kravanalytiker, arkitekter och UX-designers. Vi jobbar agilt enligt SAFe med 2 veckors sprintar, daglig standup, review och retro. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka - när pandemin är över.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren fullstack-utvecklare inom .NET och har erfarenhet av mikrotjänster och Single Page Applications. Vi använder GIT(Hub), Azure DevOps Sevices och OpenShift, så det är positivt om du har erfarenhet av det eller andra CI/CD och containerlösningar. Då vår miljö består av många integrationer och APIer ser vi gärna att du har erfarenhet av det sedan innan.

Det viktigaste för oss är dock ditt driv och engagemang! För att trivas bäst hos oss är du en person som tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina idéer och erfarenheter. Du är en lagspelare och ser värdet av att jobba i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb