Teknisk eBS-expert till Kronofogden IT

Rekryterare
Kronofogden
Plats
Sverige
Annonserat
den 29 juni 2021
Stängs
den 16 augusti 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Örnsköldsvik, Varberg, Skövde, Göteborg... Kronofogdens it-avdelning anställer nu medarbetare i hela landet. Våra medarbetare jobbar hemifrån under pandemin, vilket vi kommer fortsätta med ikombination med att arbeta på något av våra 32 kontor. 

Vill du skapa samhällsnytta och bidra till att utveckla Kronofogdens it-avdelning? Vill du ha möjlighet att kombinera familjeliv/fritid med arbetsliv? Bra, läs vidare. Vi söker nu efter en teknisk eBS expert ,som är specialist på funktionaliteten i Oracle e-Business Suite (eBS), till vårt leveransområde Verkställighet.

Leveransområdet Verkställighet stöttar Kronofogdens process för verkställighet som ansvarar för att driva in och verkställa förpliktelser som rör betalning eller återställande av rättsförhållanden. Kronofogden bedriver en satsning på att digitalisera och automatisera sina verksamhetsstöd. Det innebär uppdatering och nyutveckling av befintliga och nya it-stöd som är förutsättning för digitalisering och automatisering.

Till stöd använder vi bland annat Jira, Jenkins, Maven, GIT och GitHub. Vi arbetar agilt med tvärfunktionella team och ser teamets mognad som en viktig framgångsfaktor i leveransen av kundnytta. Vi är närmare 200 medarbetare på Kronofogden som arbetar med it-utveckling. Vi skapar de tekniska förutsättningarna för våra 2 200 kollegor, som till vardags bidrar till att säkerställa finansieringen av den offentliga sektorn, skapa ett väl fungerande kreditsamhälle för medborgare och näringsliv samt att motverka brottslighet.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk eBS-expert arbetar du med teknisk design och utveckling av tillägg till eBS, tex integrationer, enligt riktlinjer i Oracle eBS designriktlinjer. Du för diskussionen med produktägare, slutanvändare och lösningsarkitekter. Rollen är både utmanade men även omväxlande. Våra system är komplexa och flertalet av dem är integrerade med andra myndigheter såsom Polisen, Försäkringskassan och Skatteverket. Du kommer att arbeta i ett av våra agila team. Här finns goda möjligheter att utvecklas och få chansen att gå vidare i karriären till andra roller inom IT- organisationen.

Vi söker dig som har

  • Flerårig erfarenhet som Oracle E-Business Suite teknisk expert (AppsTech)
  • Flerårig erfarenhet av Oracle E-Business Suite
  • Erfarenhet av Oracle SOA Suite
  • Flerårig erfarenhet av a modulerna AR, AP och GL samt Cash Management i Oracle E-Business Suite (eBS)
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du behöver ha en djup teknisk förståelse för det tekniska ramverket som eBS bygger på. Du har mycket vilja och engagemang och att du gillar att arbeta tillsammans med kollegor. Vi arbetar agilt med tvärfunktionella team där var och ens bidrag är avgörande för om hela teamet lyckas. Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och kvalitetsmedveten. 

Information om oss och jobbet 

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Tillträde är enligt överenskommelse. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Under semesterperioden juli-mitten av augusti finns vi inte på plats för att svara på frågor eller läsa ansökningar. Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Anställningsform Tillsvidareanställning Anställningens omfattning Heltid Tillträde Enl överenskommelse Löneform Individuell lönesättning Antal lediga befattningar 1 Sysselsättningsgrad 100% Ort Någon av de 32 orter där Kronofogden har kontor Län Ospecificerad arbetsort Land Sverige Referensnummer 2021/303 Kontakt

  • Linda Elg, HR-specialist rekrytering, 010-574 57 66
  • Malin Holmvall, sektionschef, 010-579 23 96

Facklig företrädare

  • Henrik Jonés, SACO, 010-579 25 35
  • Malin Almkvist Klaesson, ST, 010-578 38 68

Publicerat 2021-06-28 Sista ansökningsdag 2021-08-16

Liknande jobb

Liknande jobb