CGI

Business Consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 28 oktober 2021
Stängs
den 26 december 2021
Ref:
J0621-2383
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla och stärka Malmö-regionens företag och organisationer. Vi söker nu kompetens inom branscherna handel/retail, industri och energibranschen i Skåne/Malmö.

Vi tror inte på lösningar som är mer komplicerade än problemen. Vi älskar det komplexa - problem och avancerade processer - som utmanar oss analytiskt och strategiskt. Men våra lösningar handlar om enkelhet. Om att skapa klarhet för att förenkla beslutsfattande. Om praktiska lösningar som snabbar på processen och ger verklig effekt för våra kunder.

Inom CGI Business Consulting gäller laget för jaget. Stora framsteg görs sällan av ett ensamt geni - de skapas av samarbete över gränser och discipliner. Att jobba i team, lära av varandra och alltid ha högt i tak, är en del av vår kultur och inte minst viktigt i kundsamarbeten. Att sitta på hela sanningen är få förunnat. När olika åsikter, teorier och synvinklar får ta plats och mötas, kan däremot magi uppstå. Vi har fyra ledord som styr hur vi jobbar ihop - och skapar magi - både internt och tillsammans med våra kunder: Nyfikna, Modiga, Omtänksamma och framåtriktade.

Vi jobbar i team där vi jobbar tillsammans i en optimal mix av erfarna konsulter med olika bakgrunder tillsammans med vår oerhört marknadsledande trainee verksamhet som är ett drivhus för Sveriges nästa toppkonsulter. Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram CGI selected.

Den röda tråden i det vi söker är branschkunskap och en vilja att skapa förändring som faktiskt gör skillnad på riktigt. En stark önskan att göra skillnad är avgörande för att trivas och lyckas hos oss. Vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och med att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT och konsult leverans och affärsutveckling. Dina kommande konsultroller är centrerade kring att driva digitalisering framåt från idé till resultat för våra kunder. Det kan också handla om roller kopplade till att driva digitaliseringen genom t.ex. kravhantering, dokumentation och kvalitet. Vi hjälper oftast våra kunder i alla de olika dimensioner både med strategiska, taktiska och operativa förändringar och projekt. Rollerna som blir aktuella för just dig beror på till stor del på dina intresseområden och dina egna ambitioner framåt. Har du kunskap inom både systemlösningar, affär och processer kommer du att bli en viktig kugge i vårt team av projektledare, verksamhetskonsulter, och agila ledare som hjälper våra kunder till vidare framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker en person som arbetar med både processer och IT-projekt. Du brinner för arbeta med processer och verksamhetsförändringar i samband med systemnära projekt. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de största kunderna i vår region. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

För att lyckas i rollen som Business Consultant, söker vi dig som tidigare har arbetat med system och processer. Du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du har drivit alternativt deltagit i agila projekt och har erfarenhet av exempelvis verksamhetsutveckling och supply chain i en av våra prioriterade branscher. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser även att Du kommer att arbeta med vår interna affärsutveckling och delta i vår kundbearbetning.

Vi söker dig som har:
• Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från både projekt och förvaltning av IT-system
• Dokumenterad förståelse för IT-strategier, verksamhetsanalys samt vikten av att fokusera på verksamhetens behov
• Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
• Förmåga att kommunicera obehindrat i professionella sammanhang, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
• Kunskaper om systemutvecklingsmetodik och agilt arbetssätt
Det är meriterande om du har branscherfarenhet inom någon av de efterfrågade branscherna.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

CGI är ett av världens största konsultföretag inom IT- och affärsverksamhet. Vi levererar kompletta, skalbara och hållbara IT- och affärstjänster som utformas globalt och levereras lokalt. CGI är även lokalt ett av de största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Skåne regionen med en global organisation i ryggen.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Om du delar vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över", då är det dig vi söker!

För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Fredrik Thuresson, fredrik.thuresson@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb