IT-generalist

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping, Nyköping
Annonserat
den 29 juni 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Ref:
148119
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Trivs du med att arbeta brett inom it? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som konsult hos både offentliga och privata kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett team bestående av andra konsulter där dina arbetsuppgifter kan variera mellan uppdrag inom Atea och ute på fältet hos våra kunder. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. En stor del av arbetet kommer du bedriva själv och ha direktkontakt med Ateas kunder. Därför lägger vi stor vikt av att du är ansvarstagande, självgående, social, pedagogisk, initiativtagande, strukturerad och ordningsam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Installation och drift av it-lösningar
• Rådgivare och delta i offertarbete som teknisk expert
• Medverkar aktivt i kundens vägval avseende it
• Server och klientlösningar
• Support

Vi söker dig som:

• Har 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Har intresse för tekniken så som serverteknologi, Microsoft Active Directory, Microsoft Windows Server med dess tjänster samt Windows 10
• Har god kunskap om funktioner och administration av Microsoft 365
• Har grundläggande kunskaper inom nätverk.
• Har förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då både språken används i det dagliga arbetet

Om du har arbetat enligt ITIL, varit konsult eller har kompetens inom Linux eller Azure är det meriterande.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta Magnus Möller, konsultchef, via magnus.moller@atea.se. På grund av semesterperiod läser jag mejlen sporadisk men jag återkopplar till dig så snart jag har möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.