Ledigt jobb som IT-tekniker i Flen!

Plats
Flen
Annonserat
den 30 juni 2021
Stängs
den 10 augusti 2021
Ref:
75e6e278-94f7-4247-abf1-a987243832d8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du intresserad av IT och administration samt tycker om att hjälpa andra människor? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu en erfaren IT-tekniker som vill arbeta hos vår kund i Flen. Kunden är ett internationellt företag inom data och IT. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Flen
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med IT-drift och Administration. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara spindeln i nätet och göra en första felsökning för att sedan eskalera ärenden till IT-teamet i Eskilstuna. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt, innovativt och väletablerat företag i Flen som är verksamt inom IT-branschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Denna tjänst är långsiktig och det finns goda chanser att bli anställd direkt av kunden framöver!

Din profil

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom IT-branschen och en fallenhet för administration och kommunikation. Du är väldigt professionell i din yrkesroll och har några års erfarenhet av en liknande roll och är bekväm med att jobba både självständigt och i team. Du har god analytisk förmåga och förstår grunderna i LEAN.

Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör, vi lägger stor vikt vid personlighet. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb