IT-chef till EKO Stormarknad i Fjälkinge, Kristianstad!

Rekryterare
Experis
Plats
Kristianstad
Annonserat
den 30 juni 2021
Stängs
den 6 augusti 2021
Ref:
05dbdfde-8231-4ee1-8aea-df26b4a33521
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du IT-chef eller senior IT-projektledare som drivs av att arbeta såväl affärsnära som serviceorienterat? Vill du bygga upp en helt ny IT-avdelning, där du får rekrytera dina egna medarbetare och få ett stort mandat att driva stora, verksamhetsnära IT-projekt? Vi på EKO Stormarknad ska flytta vår IT-drift inhouse, och letar nu efter dig som vill leda oss mot vår digitala framtid! Ansök redan idag, eller kontakta Experis för mer information. Välkommen!

Om tjänsten

EKO Stormarknad står inför stora förändringar och satsningar inom IT-området. Som vår nya IT-chef, får du möjlighet att bygga upp ett eget IT-team, och flytta vår IT-drift från det systerbolag till oss som förnärvarande har hand om den, till att skötas in house. Här kommer du att få ett stort mandat att ta en aktiv och ledande roll, både strategiskt och operativt. Du kommer att ansvara för att bryta ut och bygga upp en tekniskt och driftmässigt säker IT-infrastruktur som är skalbar och effektiv, med fokus på best practice.

Som IT-chef hos oss, får du bland annat ta ansvar för att förhandla nya IT-avtal, kravställa externa leverantörer, utveckla våra processer och säkerställa vår dagliga IT-drift. Du kommer även få möjlighet att upphandla och implementera ett helt nytt affärssystem.

Du kommer initialt att sitta på vårt systerbolags kontor i Hässleholm, men inom kort flytta till egna IT-lokaler i Fjälkinge, Kristianstad. Tjänsten innebär budgetansvar för avdelningen och personalansvar för en befintlig medarbetare, samt personer som du efterhand rekryterar in till det nya IT-teamet.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen som IT-chef hos oss på EKO Stormarknad, ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, i Computer Science, eller liknande. Därtill vill vi att du har minst fem års erfarenhet av liknande chefsroll, där du lett IT-projekt och arbetat verksamhetsnära. Vi ser gärna att du i tidigare roll har haft ett brett ansvar för IT-drifts och -infrastrukturfrågor, att du har genomfört upphandling och implementering av nya plattformar och att du har erfarenhet av att kravställa externa samarbetspartners. Du ska ha tidigare erfarenhet av personalansvar och av daglig ledning av medarbetare.

Har du tidigare erfarenhet av att arbete i retail/handel, ser vi det som extra meriterande.

Du drivs av att skapa affärsnytta och av att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du är såväl strategisk och resultatorienterad, som operativ och handlingskraftig. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet i kombination med stort driv, och vi ser att du passar väl in i detta.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid din personliga lämplighet, och för att lyckas med uppbyggnaden av vårt nya IT-team, bör du vara en kommunikativt skicklig och relationsskapande person. En chef som trivs med stora ansvar och som med framgång kan strukturerar upp stora och komplexa projekt, både kort- och långsiktigt.

Om EKO Stormarknad

EKO Stormarknad erbjuder kända varumärken till låga priser. Bolaget omsätter idag drygt 1,2 miljarder SEK fördelat på åtta butiker från norr till söder. Kommande år kommer att antal nya butiker att etableras och bolaget har en spännande tillväxtresa framför sig!

EKO är ett familjeägt företag inom Bergendahlskoncernen och har ca 350 anställda.

Som medarbetare på EKO Stormarknad vill vi att du ska trivas. Du välkomnas av en kultur där mångårig erfarenhet möter djärva visioner och en stark framåtanda. Vi presterar tillsammans i en organisation som är så liten att varje röst kan bli hörd. Vi vill att du ska goda förutsättningar för ett glädjefyllt jobb där du bidrar till att skapa vår EKO-anda, varje dag på jobbet.

Du kan läsa mer om oss HÄR .

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar EKO Stormarknad med Experis. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 0470-74 55 95, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du gärna får söka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb