Third line tekniker inom Microsoft Office365 till Iver

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 30 juni 2021
Stängs
den 31 juli 2021
Ref:
2106cbd5-2d2b-4991-a184-82d6147d8c4e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa. Nu söker vi en Third line tekniker inom området Microsoft Office365 som vill vara med på vår gemensamma resa genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang.

Vad innebär tjänsten?Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Varje medarbetares insats märks hos oss! Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.

Som 3rd line tekniker på Iver arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Dessutom hjälper du våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Dessa arbeten utförs mestadels i projektform.

Vi arbetar mycket med de senaste Microsoftprodukterna samt olika kommunikations-, övervaknings- och säkerhetslösningar och ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Din bakgrund
Vi söker nu dig med ständig framåtanda, som motiveras av tillväxt, har lätt för att ta egna initiativ samt tycker om förändring och nya utmaningar. För att lyckas i din roll som 3rd line tekniker på Iver har du en naturlig känsla för service och kundkontakt, du trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del i en grupp där du stödjer och hjälper kollegor med prioriteringar och lösningar. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du kan ge teknisk Expertrådgiving till kollegor och kunder.

Du har lång erfarenhet av drift och support och vi tror att du har en akademisk utbildning inom relevant område eller annan erfarenhet som vi anser likvärdig.

Vidare söker vi dig som:
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office 365
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av större Windows plattformar
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
  • Mycket goda kunskaper inom Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)

Har du certifieringar inom Microsoftportföljen så är det meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Iver med Experis och du kommer att bli anställd hos Iver. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: sara.johansson@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om oss:
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.

Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården och Ismotec. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. https://www.iver.com/

Liknande jobb

Liknande jobb