ICA i Stockholm söker affärsnära utvecklare!

2 dagar kvar

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 juni 2021
Stängs
den 30 juli 2021
Ref:
6E40D0B9-A702-4AE7-9EEF-87F919751DB1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Optimera och var med och driv utvecklingen av EPiServer för att skapa kundvärde för en av Sveriges största sajter ICA.se!

Här ges du ett unikt tillfälle att få vara med att bygga en mer datadriven produkt för att kunna skapa kundnytta! Vi bygger för framtiden och vill ha med dig som brinner för affärsutveckling, DevOps, Azure och vet möjligheterna en välsmord EPiServer plattform kan bidra med.

Ta chansen att jobba i ett skönt team som värderar samarbete högt och tillsammans få utveckla prisbelönta digitala produkter och bidra till vidareutvecklingen av ICA.se!

VI ERBJUDER DIG
  • En välbesökt produkt (ica.se) som nyligen blev utnämnd till årets matsajt av IDG med ca 5 miljoner unika besökare per vecka
  • En organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som delar med sig av sina med- och motgångar och lär av varandra
  • Tillhöra ett sammanhang som präglas av samarbete, innovation och entreprenörskap
  • Ett nära samarbete med produktägare, redaktörer, UX och design
  • Möjlighet att vidareutveckla, optimera och säkerställa att ICA.se håller över tid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som EPI-Server utvecklare skapar du värde åt våra kunder och affären tillsammans med Content-teamet. Din huvuduppgift kommer vara att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bygga en plattform som kan möta framtidens krav på en stabil och skalbar produkt. Du kommer bland annat:
  • Bidra till utvecklandet av nya ICA.se i EPiServer11 men framåt troligtvis även EPI12
  • Kontinuerligt arbeta med att förbättra det dagliga arbetet
  • Testa, övervaka och kvalitetssäkra produkter och tjänster
  • Hålla dig a jour med nya tekniker och sprida kunskap

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra Content-teamet med beskrivs som ett team med hög teamkänsla med en stark tro på att den bästa lösningen är ett resultat av samabete och lärande av varandra. Du tillhör avdelningen Digital Experience som utöver Content-teamet består av fem andra team.

Förutom andra kompetenta backend utvecklare kommer du jobba tillsammans med frontend utvecklare, produktägare och Scrum Master samt UX-designers. Teamet arbetar nära verksamheten/affären och har en tät dialog med redaktion, marknad och andra delar av ICA. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Mall of Scandinavia och Solna Station med gym och motionsstationer tillhörande lokalen.

MER OM DIG

För att kunna axla rollen som systemutvecklare har du tidigare erfarenhet av backend-utveckling i .NET och EPiServer. Du har jobbat i en mikrotjänstmiljö och med DevOps-processer tidigare. Du är trygg i att kunna driva, sätta prioriteringar och riktlinjer för att kunna konfigurera, optimera och vidareutveckla applikation och produkter.
Du är självgående, initiativtagande och teamorienterad. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår leverans och arbetssätt och ser att du är öppen för förändring. Du drivs av att förstå affären och vad kunderna vill ha för att kunna leverera produkter ICA:s kunder vill ha.

Det är meriterande om du även har erfarenhet/är intresserad av av Azure, Octopus Deploy, ELK-stacken samt continuous integration och deployment verktyg. Du har även bra kunskaper inom prestanda och integrationer.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb