CGI

SQL Server DBA - Databastekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 1 juli 2021
Stängs
den 30 augusti 2021
Ref:
J0321-2506
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Nu behöver vi en engagerad DBA/databastekniker med bra förståelse databasdrift och dess teknik samt till dess olika beroenden till varierande infrastrukturella tjänster.

Vi söker dig som har god förståelse för drift och tjänsteleveranser samt dess olika beroenden till infrastrukturella tjänster och ITIL processer. Vill du göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential?

Som DBA/databastekniker på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Här jobbar du i ett härligt team, nära våra kunder och övriga kollegor inom våra leveranser för CGI's IT-Infrastructure/Cloud leveranser.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som DBA/databastekniker hos oss på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas både i våra lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Grupperingen som du kommer ingå i består redan idag utav flera DBA:er/databastekniker och vi hanterar idag många av de på marknaden mest använda databasvarianterna. Det kommer finnas stora utvecklingsmöjligheter inom databasområdet och arbetsuppgifterna kommer vara av varierande karaktär vilket gör jobbet både spännande och omväxlande.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Incident & problemhantering
• Change & requesthantering
• Delta i olika projekt

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker.

För att lyckas i rollen krävs god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:
- Microsoft SQL Server
- Microsoft SQL Cluster/Availability Groups
- Replikering/Logshipping
- Windows Server
- Skriptning/automation
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för monitorering/övervakning
- Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
- Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.
- Kunskaper inom MongoDB/PostgreSQL samt Unix/Linux ser vi som extra meriterande.

Vidare hoppas vi att du tycker om att lösa problem, är duktig på att skapa goda relationer och alltid sätter kunden i fokus samt försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi ser även att du är nyfiken av dig, har vana av att kommunicera med slutanvändare och som vill jobba i vår tjänsteleverans.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Övrigt
• Beredskap och övertidsarbete förekommer
• Svenskt medborgarskap krävs
• Placering: Stockholm, Göteborg, Malmö alternativt Bromölla.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. För oss är det viktigt att ge dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-08-30. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till martin.torstensson@cgi.com eller +46 708 513503

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb